Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Okul Ve Sosyal Fobi

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Okul Ve Sosyal Fobi

Evet Arkadaşlar ben siteniz'de yenıyım... Bende sosyal fobi ve obsesif kompulsif hastalığım var. Benım şöyle şikayetim olacaktı arkadaşlar

Okula gitmek istemiyorum Neden diye sorarsınız çünkü sosyal fobi hastasıyım. Okula gittiğim an herkes benle dalga geçiyor. + Kilolu birisiyim bu sosyal fobi yetmezmiş Gibi. Daha önce kilo vermeye uğraştım ama sonradan bıraktık tabi. Birde çok çirkinim Ama etrafımdakilere ben tipsizmiyim diye sorduğumda Yok hayır gayet tiplisin diyorlar. Bende anlamadım. Birde bu yetmezmiş gibi saçlarımda kepek var. Okulda dalga geçiyorlar saçlarımla kilomla falan. Sanki herkes benı gözetliyormuş Gibi. Herkes benım kilomla uğraşıyormuş gibi. Artık bıktım okuldan. Devamsızlıkta azaldı zaten. Bu haftada sınavlar var Gitmiyeceğim diyorum ama mecbur gideceğiz... Okulda Salak gibi oturuyorum ne bir arkadaşım var hiç birşey yok. Arkadaş bul desenız Utanıyorum bulamıyorum tipimle kilomla saçımla dalga geçer diye.. Tüm gün öyle mal gibi oturuyorum sınıfta Tenefüsse çıksam sanki herkes bu ne hal biraz zayıfla diyorlar... Yani kısaca okulda eziğim.. Birisi bana Birşey dediğinde cevap veremıyorum.. Bunun bır çaresı var mıdır arkadaşlar Birde çok tipsizim...

kilo, ve çirkinlik obsesyonu hayatını kaplamış,kepekten kurtulmak zor değil bence bunu başarabilirsn kiloya gelince inanki tek kilolu insan sen değilsin türkiyede sadece özgüvenin biraz düşük,kiloyuda spor yaparak spor dediğimde günde nekadar yürüyorsan iki katı yürü ve kendini aç bırakma sadece 7 den sonra yemek türü şeyler yememeye bak birde bool su iç ve terle herşey bir anda düzelmiyor ama zamanla düzelecektir
    “I can never read all the books I want; I can never be all the people I want and live all the lives I want. I can never train myself in all the skills I want. And why do I want? I want to live and feel all the shades, tones and variations of mental and physical experience possible in life. And I am horribly limited.”
    --Sylvia Plath —

Yorum

Kardeşim Doktor sadece prozac Yazdı oda obsesyon'a yazdı sosyal fobiye yazmadı...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: teykmibektudıstart View Post
        kilo, ve çirkinlik obsesyonu hayatını kaplamış,kepekten kurtulmak zor değil bence bunu başarabilirsn kiloya gelince inanki tek kilolu insan sen değilsin türkiyede sadece özgüvenin biraz düşük,kiloyuda spor yaparak spor dediğimde günde nekadar yürüyorsan iki katı yürü ve kendini aç bırakma sadece 7 den sonra yemek türü şeyler yememeye bak birde bool su iç ve terle herşey bir anda düzelmiyor ama zamanla düzelecektir
        Cevap verdiğin için teşekkür ederim kardeşim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sahe Bedo View Post
          Kardeşim Doktor sadece prozac Yazdı oda obsesyon'a yazdı sosyal fobiye yazmadı...
          rica ederim bence doktorun isabetli bir karar almış seni asosyalliğe iten şey takıntıların çünkü sosyal fobi ile ilgin olmayabilir bunuda ancak okb yi tedavi ederek anlayabilir
          “I can never read all the books I want; I can never be all the people I want and live all the lives I want. I can never train myself in all the skills I want. And why do I want? I want to live and feel all the shades, tones and variations of mental and physical experience possible in life. And I am horribly limited.”
          --Sylvia Plath —

Yorum

prozac depresyon tedavisinde de kullanılıyor
            --Sylvia Plath —

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dertli biri

evet majör depresyon ve okb. ama sosyal fobi için yetersiz bir ilaç.
              bende major depresyon hastasıyım doktorum vermişti çok yararını gördüm 20 mg kullanmıştım
              --Sylvia Plath —

Yorum

ben de faydasını gördüm ama 20 mg lığıyla değil..
                kaç mg ile.?
                --Sylvia Plath —

Yorum

kaç mg kullanıyon ben de eski prozac'çıyım.

20 Mg Kullanıyorum

Yorum

ilaç değiştirmek iyi değildir ama ilaç önerisi isteyenlere SF için stilizan ve lustral veya citolex i öneririm

Yorum

İşleniyor...
                    X