Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Okul , Sosyal Fobi , Depresyon , Obsesyon.

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Okul , Sosyal Fobi , Depresyon , Obsesyon.

Merhaba arkadaşlar benim sorunum okulla ilgili okulda kendımı rahat hissetmiyorum birde kiloluyum başkaları ne kadar şişmissin be abi . dediğinde çok morelim bozuluyor bu seferde kendımı çok kilolu hissedip sosyal fobi oluşuyor ve ardından depresyon geliyor. Bugün okul çıkışında birtane çocuk var benle dalga geçti. Ne kadar şişmissin dedi yakında -- olacaksın dedi. Tabi bende cevap veremedim Neden cevap veremedin diye sorarsanız sosyal fobim var utangaçlık vs,vs. İşte bu bir dalga geçmeyle benım tüm günümü yıktı. Yani takıntı yaptı. birisi benle dalga geçtimi tüm gün onu takarım takma dıyeceksınız ama o kadar basit değil.

İnsanlar kilom'a karıştığı zaman çok rahatsız oluyorum bu yüzden okula hiç gitmek istemiyorum.

Sizce ne yapabilirim?

Bendede aynı sorun var ( okula gittigin zaman ) bende kıloluym gerçekten cok sıkıntı bır durum hıc bır sosyal grubun arasına gıremıyodum kılom yuzunden ve bırısı kılomla ılgılı bırsey soyledıgı zaman sabahtan aksama kadar uzulup aglarım.
    Tek çare kilo vermek bılıyorum sana cok kısı soyluyor ( gercı bende hala sısmanım ) ama bıraz spor bıraz dıet herseyı degıstırır ben basladım mesela dıet ve spora mesela sevdıgım bı kız var paranoya olarak tabi o benı daha gormedı bıle gorse nolurkı sanki begenicek.. Bende onu dusunerek sırf onun ıcın kılo verıcem. Umarım sende boyle bırsey yuzunden hırs yaparsın

Yorum

İnsanların dış görünüşüyle dalga geçilmesi ve özellikle kişiye söylenmesinden nefret ediyorum.Dış görünüşünle dalga geçilmesinden dolayı peşinde psikolojik sorunlar çıktı.
      Benimde kuzenim 90 kilolarda bişeydi 3 sene öncesi,ilk yaptığı yediklerini gram gram azalttı,kola çok içiyordu ona el koymuştu ve zayıflamada en önemli katkısı bitki çayları olmuştu.İlk önce kilonu yazarsan sevinirim.

Yorum

abim hangi okula gidersen git aynı dertle karşılaşırsın , seninle dalga geçtiklerinde sessiz kaldığın sürece bu sorun olacak ee bir de duygusalsın..!! Seninle dalga geçildiğinde tepkisiz kalmamaya çalış, vur dök demiyorum da herkesin anladığı bir dil vardır. Yaşın küçük sıksan dişini çabuk kilo verirsin, yemeyiver abim beea.. Spor yapmaya çalış , sizin okul kulüpleri vardır basket, futbol onlara katıl , hareketlendir kendini.. Eğer istersen filinta gibi olursun , kararlı ol yeterli..!!
        ........

Yorum

İştahın nasıl peki.Eğer iştahın iyiyse sana haksız olduğunu söylemek zorundayım. Hayatını bu kadar zehir eden birşeyden kurtulabilrsin. ama bir şey yemediğin halde kilo veremiyorsan bu hormonal bir sorundur ve tamamen haklısın. İnsanları umursama. 20 yaşından önce bazı gerizekalılar yapar böyle şeyleri, ama 20 den sonra o çocuk da kimsenin kilosuyla dalga geçmeyecektir emin ol.

Yorum

İşleniyor...
          X