Orjinal yazı sahibi: enerji528
View Post
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Sf yi yenenler, ya geçmişiniz?
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: enerji528 View PostYakında 28e gireceğim okul yok işten de gelecek hafta kpssye çalışmak için ayrılacağım.
ben çok fazla sosyal ortamlara girdim çıktım çok denedim ama genelde hayal kırıklığı. denemeseydim keşke diyorum şu an . yenilmişlik duygusu çok kötü. fobi gibi değil, korku baskı şeklinde değil bende ama kendini çekme kasma şeklinde. daha çok çekingen-kaçıngan kişilik sanırım. mükemmelliyetçilikten kaynaklanan bir şey. çok ilginç . bazen çok rahatım bazen de hortluyo resmen. rahat olabildiğim ortamlarda edindiğim arkadaşlıklar hala sürüyo. dost anlamında yalnız değilim. ama insan her yerde kendisi olabilmeli, kendisini ifade edebilmeli bu yüzden hayatımın geneline baktığımda hiç memnun değilim.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: şkrkiz View Postderin anlattkların birebir benle uyumlu değişiyo sosyal fobim bazen çok aktf bazen çok sönük ama hep kaygılı hep heyecanlıArsız Ayaklar Altında Alın Teri...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: derinn. View Postişin sosyal olmanı gerektirmiyor sanırım? iş yerindeki insanlarla herhangi bir yakınlığın olmadı mı?
ben çok fazla sosyal ortamlara girdim çıktım çok denedim ama genelde hayal kırıklığı. denemeseydim keşke diyorum şu an . yenilmişlik duygusu çok kötü. fobi gibi değil, korku baskı şeklinde değil bende ama kendini çekme kasma şeklinde. daha çok çekingen-kaçıngan kişilik sanırım. mükemmelliyetçilikten kaynaklanan bir şey. çok ilginç . bazen çok rahatım bazen de hortluyo resmen. rahat olabildiğim ortamlarda edindiğim arkadaşlıklar hala sürüyo. dost anlamında yalnız değilim. ama insan her yerde kendisi olabilmeli, kendisini ifade edebilmeli bu yüzden hayatımın geneline baktığımda hiç memnun değilim.Her şey güzel olacak...
Yorum
Yorum