Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Anksiyete ve Sosyal Fobi

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Anksiyete ve Sosyal Fobi

Anksiyetenin en ağır hallerini yaşadım tam 4 ay boyunca şuan 1buçuk aydır paxera içiyorum ilk 3 hafta 10mg içiyordum şuan 20mg içiyorum inanın korkudan eser yok o düşüncelerden takıntılardan dışarı bile çıkamazz hale gelmiştim biri bana bir cümle kurardı korkudan kaçardım acaba bana neyapacak die o duruma gelmiştim ve ALLAHIMA şükürler olsun bu ilaç beni 1buçuk ayda kendime getirdi yıllaradır ismini bile bilmedigim sosyal fobi hastalıgıma dagi birebir geldi artık ragatça insanların gözünün içine bakarak konuşabiliyorum ragatça iş yapabiliyorum ve aynı ilacı kullanıpta bukadar kısa sürede faydasını gören insanlardan msjlarını bekliyorum.....tşkrler.........

Merhaba

Büyük bir ihtimal aynı sorunları yasıyoruz. Bende aynı ilaci kullandım ilk once 10 mg la basladım sonra 20 oldu. doktorum sorunumu hızlı çözmek için günlük 40 mg a çıkardı ilaçı. bu ilaçı 1.5 sene kullandım. sendeki sonuçlar bendede oldu. daha önce kendimi böyle görmemiştim. Çok rahattım. insanlardan artık kaçmıyordum . Sonuçlar inanılmazdı. Öyle bir özgüven gelmişti ki artık ilaça ihtiyaçım olmadığını düşündüm ve ilacı bıraktım. tabi doktora gitmeyi de bırakmıştım. şu an aynı sorunlar yeniden başlamaya başladı. tekrardan bir doktora gidip aynı ilaçı kullanmaya başlamalıyım. sana tavsiyem doktorun tedaviyi bitirene kadar doktorun tavsiyelerine ve ilacı kullanmanı öneririm.

Yorum

İlaçların bir kimyasal etkisi var bildiğimiz, bide farkında olmayabildiğimiz psikolojik etkisi. Eğer iyi olacağınıza inanıp ilaçları düzenli kullanır ve iyileşmek için çabalarsanız ilaçlardan en fazla faydayı görürsünüz. Sizinki bu tür bir şey sanırım. Aynı şekilde devam edip daha iyi olmanız dileğiyle..

Yorum

Çok sevindim..sakın ilacınızı kafanıza göre bırakmayın,,yada doz ayarlarıyla oynamayın..hayatınız allak bullak olabilir..beyinin kimyasal yapısıyla kafamıza göre oynamayalım..tecrübeyle sabittir ben de kafama göre bırakmıştım iyileştim sanıp...
        Çok geçmiş olsun,,
        I Wish...

Yorum

Ben ilacı bir süre kullandıktan sonra boşlukta gibi oluyorum aşırı dalgın ve uykulu oluyorum. Sonra bırakıyorum o gün için almadığımda çok mutlu oluyorum canlanıyorum ama tabi sonra depresif hallerim artıyor. ilaç şart mı bilemiyorum ne yapcağımı şaşırdım...
          Her şey değişecektir, doğaları budur. Bir gün başarılı, bir gün başarısız olacaksın; bir gün zirvede, bir gün dipte olacaksın. Ama içinde bir şey hep aynı kalacak ve o bir şey senin gerçekliğindir! (Osho)

Yorum

Geçmiş olsun Kani,
            Ama olmuyor yani,
            Sana iyi gelen paxera var ya.
            Başkasını kötü ederse ne olacak yani?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dreamer8 View Post
              Geçmiş olsun Kani,
              Ama olmuyor yani,
              Sana iyi gelen paxera var ya.
              Başkasını kötü ederse ne olacak yani?
              Dreamer haklı Kani,
              Yanlış yapıyorsun belli,
              Sana iyi geldi belki,
              Geçmiş olsun ancak, başkalarının ne olacak hâli?
              "Ok ancak geri çekerek atılır. Hayat seni zorluklarla geri çekiyorsa, seni daha büyük bir şeye fırlatacağı içindir."

Yorum

İşleniyor...
              X