Bir psikolog var, çok kişiyi iyileştirdiğini söylüyor, bizim çok yakın bi tanıdığın akrabası olduğu için benimle ilgileniyor ama sosyal fobinin varlığını kabul etmiyor, sadece sinir kasılması diyor. Ama şu an'a kadar yaptıkları şeyler sadece:
- Uykunu düzene sok, erken yat erken kalk kahvaltını mutlaka yap diyor sürekli.
- Kafeinden, kahveden/koladan, sigaradan/alkolden uzak dur, iyi beslen diyor.
- 3 aylık verdiği ot kapsülleri var, sinir sistemine iyi geliyormuş onları kullanmamı istiyor.
- Her türlü cinselliği aklıma getirecek düşüncelerden ve mastürbasyondan uzak dur diyor.
Bütün bunları 3 ay uygularsam, bu durumu aşacakmışım sinir sistemim sağlamlaşacakmış, 2-3 ay içinde özgüven kazanacakmışım, böyle söylüyor. Bana söylediği şeyler ve tedavi yöntemi çok alakasız geldi. Boş yere vakit mi kaybediyorum onu dinleyerek sizce. Siz ne düşünüyorsunuz? (bu arada 1 ay geçti tedavi başlayalı, bir değişiklik yok henüz)
- Uykunu düzene sok, erken yat erken kalk kahvaltını mutlaka yap diyor sürekli.
- Kafeinden, kahveden/koladan, sigaradan/alkolden uzak dur, iyi beslen diyor.
- 3 aylık verdiği ot kapsülleri var, sinir sistemine iyi geliyormuş onları kullanmamı istiyor.
- Her türlü cinselliği aklıma getirecek düşüncelerden ve mastürbasyondan uzak dur diyor.
Bütün bunları 3 ay uygularsam, bu durumu aşacakmışım sinir sistemim sağlamlaşacakmış, 2-3 ay içinde özgüven kazanacakmışım, böyle söylüyor. Bana söylediği şeyler ve tedavi yöntemi çok alakasız geldi. Boş yere vakit mi kaybediyorum onu dinleyerek sizce. Siz ne düşünüyorsunuz? (bu arada 1 ay geçti tedavi başlayalı, bir değişiklik yok henüz)
Yorum