Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bana kaderimin bir oyunumu yoksa lanetlendim mi?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Bana kaderimin bir oyunumu yoksa lanetlendim mi?

Selam arkadaşlar ergenliğe girmeden önce bir sürü arkadaşım vardı derslerim iyidi çok sosyaldım
    şimdi 17 yasındayım arkadaşım var Allah'a şükür dertimi anlatıyorum ama kız arkadaş edinemiyorum facebooka resim atmaya korkuyorum
    kiloluyum tipsizim ama aşırı değil ama kızlara açılamıyorum çok korkuyorum gitgitçe asosyaliğe giriyorum ne yapmalıyım
    insanlar beni tanıyınca ayrılmak istemiyor ama kız muhabbetim olmadığı için cevrem az

tipik ergen sorunu ...

Yorum

lanetlenmis olabilirsin. arastır bi.

Yorum

nasıl yani lanetlenmek islamda öyle bisey yok kalıba?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Autotheist
          Bendemi bir sorun var yoksa bu nesildemi? Dostum yaşın 30 felan olsa bi nebze anlıycamda napacan kız arkadaşı.Ulan kimle konuşsam karı-kız derdinde,ordan bu varlıklar size nasıl görünüyor çok merak ediyorum.Şu dünyada uğraşacak daha yararlı şeyler var.Bunlar hep amerikanın oyunları dayadılar filmleri millet böyle ağlıyor.Arkadaş niyet evlenmek olsa anlayacamda.Ne biçim bir devirdeyiz artık insanlar aşık olduğu için değil sevgili olmak için aşık oluyo
          Valla helal olsun sna lafi agzimdan aldin kardesim bende aynisini soylicektim milletin derdi tasasi kalmamis disariya kendimi nasil kanitlarim efendim iste nasil hava atarim felan...benimde yas 24 oldu olacak millet habire kiz ayarlayalim ne zaman evlenecen kiz bakalim diyorlar ben kaciyorum artik yasim dha 24 hayatimi bu gencecik yasimda karartmak istemiyorum dedigin gibi milettin derdi kari kiz olmus allah sonumuzu hayir ede..
          Arsız Ayaklar Altında Alın Teri...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hakan28 View Post
            Selam arkadaşlar ergenliğe girmeden önce bir sürü arkadaşım vardı derslerim iyidi çok sosyaldım
            şimdi 17 yasındayım arkadaşım var Allah'a şükür dertimi anlatıyorum ama kız arkadaş edinemiyorum facebooka resim atmaya korkuyorum
            kiloluyum tipsizim ama aşırı değil ama kızlara açılamıyorum çok korkuyorum gitgitçe asosyaliğe giriyorum ne yapmalıyım
            insanlar beni tanıyınca ayrılmak istemiyor ama kız muhabbetim olmadığı için cevrem az
            Arkadasim boyle seylere takma kafani hayatini yasa gitsin millete gore hayatina yon verirsen daima boyle kendini mutsuz edecek seyler bulursun tipsizim diyorsun ne var yani bende tipsizim ama niye dert edim sagligim yerimdemi yerinde elim kolum ayagim varmi var cok sukur allahimi gez toz eglen boyle kucuk seylere kafayi takarsin rahatsiz olan sen olursun zaten gercekten senle konusacak bi kiz arkadas seni gelir eninde sonunda bulur sen boyle seylerle kafayi yorma daha gencsin ilerde daha ne buyuk sorunlarla karsilasican bosver salla kendi hayatini yasamaya bak
            Last edited by Negatif; 05-01-2014, 08:26 AM.
            Arsız Ayaklar Altında Alın Teri...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hakan28 View Post
              Kardeşim hala ergensin ama Geçer gider bu zamanlar sen sadece görüntüne takılmamaya çalış , kızların içinde karaktere , yüreğe bakan az da olsa bir kesim var. Görüntü dışında erkekte aradıkları şeyler farklı.. Sen doğru düşüncelere sahip, doğru bir adam gibi yaşarsan etrafında da senin bütününe bakarak kabul eden kızlar olur.. Bak bir cümlende insanlar beni tanıyınca ayrılmak istemiyor demişsin demek ki sen insanları kendinden iten bir tip değilsin bu yanını köreltme gerisini de zamana bırak
              ........

Yorum

s....... et benim yaş olmuş 29 aynı sorunlar bende de var.
                Sen kendini beğenmiyorsun ya, herkesi de mükemmel sanıyorsundur
                Yok öyle bir şey, hemen sosyalleşmeye bak sana bir video:

http://www.youtube.com/watch?v=1yirYiC60r8

Senin mutluluğun tamamen beyninde bitiyor

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Autotheist
                  Günümüzdeki aşk olgusuda çok ilginç bir mesele.Aşk ele ayağa düştü iyimi...Hemcinslerimin aşktan anladığı dış görünüşünü beğendikleri birini görürler.İçlerinden şuna bir teklif ediyim sevgili olalım.Sevgi bu kadar ucuzmu? İnsan birini görür bir yakınlık hisseder kanı kaynar.En kötüsüde bir arkadaşım daha yeni çıkmaya başlamışlar 1 saat sonra napıyosun aşkım mesajı Tövbe bismillah...İnsanlar artık birilerini sevdiği için çıkmıyor.Sırf sevgilim olsun o filmlerdeki romantik havayı yaşayalım.Kolkola gezelim sevindirik olalım havasındalar.Herşey çok sahteleşti meyve ve sebzelerden sonra insani duygu ve olgularda gdo'lu oldu.Konu sahibi sana değil sitemim
                  sürü psikolojisi bence aşk duygusu toplumda

Yorum

İşleniyor...
                  X