Uzun süredir sosyalfobi sorunuyla karşı karşıyayım her ne kadar hayatımızdan memnun olsakda zaman geliyor evden dışarı çıkmak sorumlulukları yerine getirmek gerekiyor. Sfli olduğumu genelde kimse anlayamaz sessiz efendi çocuk felan derler bendeki belirtiler el titremesi, konuşurken sesin bozulması, panik gibi şeylerdi bunların hepsini kontrol etmeyi öğrendim ama gözler her şeyi belli ediyor böyle bir durumla karşılaştığımda hemen gözlerim yaşarıyor neredeyse ağlayacak gibi oluyorum normalde kolay ağlayan veya duygusal biri değilim. Sizde böyle bi durum yaşıyor musunuz?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Sosyal fobi ve gözler
Collapse
X
-
dikkatimi çekti, ukala davranış ve ağlamak üzülmek zıt davranışlar, ağlamak duygusal boşalımlar ozaman sende ses titremesi ve panik olarak ortaya çıkıyor ve sen ne zaman bunları bastırsan ağlamaya dönüşüyor.. ağlamayı incelesen korkudan mı çaresizlikten mi yoksa başka birşey mi Ne hissediyorsunda ağlatıyor seni?Sahte kalabalıkların olacağına, kaliteli bir yalnızlığın olsun..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: phatalogyst View Postdikkatimi çekti, ukala davranış ve ağlamak üzülmek zıt davranışlar, ağlamak duygusal boşalımlar ozaman sende ses titremesi ve panik olarak ortaya çıkıyor ve sen ne zaman bunları bastırsan ağlamaya dönüşüyor.. ağlamayı incelesen korkudan mı çaresizlikten mi yoksa başka birşey mi Ne hissediyorsunda ağlatıyor seni?Last edited by birileri; 05-02-2014, 02:12 PM.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: birileri View PostKorkudan olduğunu düşünüyorum aşağılanma korkusu ama sadece gözden suların boşalması sıradan bir ağlama değilSahte kalabalıkların olacağına, kaliteli bir yalnızlığın olsun..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: phatalogyst View Postama kolay kolayda gözden yaşlar boşalmaz nedir seni bu noktaya getiren his? işin ucunda ölüm yok hayat devam ediyor değil mşi?
Yorum
-
bende de şöyle birşey oluyor. yeni tanıştığım biri yada benden konum olarak üstün biri yada benden yaş olarak büyük olup da çok samimi olmadığım birileriyle konuşurken geriliyorum ve o anda herifin gözlerine bakamıyorum. kafam boynumdan itibaren sağa sola titriyor ve başımı başka bir yöne çevirmek yada elimi çeneme götürmek zorunda kalıyorum.
Yorum
Yorum