Asosyalim evden dışarıya çıkmıyorum neden bilmiyorum bilgisayar oyunları daha cazip geliyor.Nasıl şöyle cafeye gidip çay kahve içip muhabbet etmekten keyif almıyorum.İnsanlarla konuşmak istemiyorum bu yüzden çok arkadaşım yok.İnsan içine çıkınca rahatsız oluyorum bazen otobüs çok dolu diye binmek istemediğim oluyor.Ama ayakta gitmek istemediğimden mi bilmiyorum oturarak gidersem çok rahat ediyorum.Hiç bir isteğim arzum yok sanki birisi bana yön vermezse hiç bir şey yapmak gelmiyor içimden illa birinin bir şey demesi lazım.Kısacası bi boka yaramam ben diyip geçiyorum şu hayattan hiç keyif alamıyorum.bu depresyondan nasıl çıkarım birisi yardımcı olabilir mi artık gına geldi sosyal paylaşım sitesinden bir kız ayarlıyorum iş buluşmaya gelince korkuyorum gidemiyorum.dışarı çıkmak istemiyorum yıllarca evde bilgisayar başında yaşıyabilirim sanki.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Biri neden böyle olduğunu açıklayabilir mi ?
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: emingallen View PostAsosyalim evden dışarıya çıkmıyorum neden bilmiyorum bilgisayar oyunları daha cazip geliyor.Nasıl şöyle cafeye gidip çay kahve içip muhabbet etmekten keyif almıyorum.İnsanlarla konuşmak istemiyorum bu yüzden çok arkadaşım yok.İnsan içine çıkınca rahatsız oluyorum bazen otobüs çok dolu diye binmek istemediğim oluyor.Ama ayakta gitmek istemediğimden mi bilmiyorum oturarak gidersem çok rahat ediyorum.Hiç bir isteğim arzum yok sanki birisi bana yön vermezse hiç bir şey yapmak gelmiyor içimden illa birinin bir şey demesi lazım.Kısacası bi boka yaramam ben diyip geçiyorum şu hayattan hiç keyif alamıyorum.bu depresyondan nasıl çıkarım birisi yardımcı olabilir mi artık gına geldi sosyal paylaşım sitesinden bir kız ayarlıyorum iş buluşmaya gelince korkuyorum gidemiyorum.dışarı çıkmak istemiyorum yıllarca evde bilgisayar başında yaşıyabilirim sanki.
-
Orjinal yazı sahibi: emingallen View PostAsosyalim evden dışarıya çıkmıyorum neden bilmiyorum bilgisayar oyunları daha cazip geliyor.Nasıl şöyle cafeye gidip çay kahve içip muhabbet etmekten keyif almıyorum.İnsanlarla konuşmak istemiyorum bu yüzden çok arkadaşım yok.İnsan içine çıkınca rahatsız oluyorum bazen otobüs çok dolu diye binmek istemediğim oluyor.Ama ayakta gitmek istemediğimden mi bilmiyorum oturarak gidersem çok rahat ediyorum.Hiç bir isteğim arzum yok sanki birisi bana yön vermezse hiç bir şey yapmak gelmiyor içimden illa birinin bir şey demesi lazım.Kısacası bi boka yaramam ben diyip geçiyorum şu hayattan hiç keyif alamıyorum.bu depresyondan nasıl çıkarım birisi yardımcı olabilir mi artık gına geldi sosyal paylaşım sitesinden bir kız ayarlıyorum iş buluşmaya gelince korkuyorum gidemiyorum.dışarı çıkmak istemiyorum yıllarca evde bilgisayar başında yaşıyabilirim sanki.
Hiç kimse ve hiçbirşey baki değil. Şimdiden kendini toparlayıp ayaklarının üzerinde durmaya başlamalısın.Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)
Yorum
-
Tamamen yetistirilme tarziniza bagli olarak ortaya cikmis anne baba isim koyarken ruhunuzun kisiliginizin ozelliklerini belirliyor.Tabi bi de en onemli faktor dogup buyudugunuz cevre.Cografi kosullarin bile insan psikolojisi uzerinde etkisi vardir.Muhtemelen asiri koruyucu bir anne babaniz vardi.
Yorum
-
Bana biraz tembelsin gibi geldi kardeşim. Bünye ittirilip hadi denmediği sürece harekete geçmiyormuş gibi Durum buysa öyle gider bu işler. Seni kimse değiştiremez de sen bir el atacaksın kendine.. Günlük yarım saat bi saat egzersiz yap ya da bekle askerlikte çakı gibi yaparlar adamı........
Yorum
Yorum