Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İlaçlı mı ilaçsız yaşam mı?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• İlaçlı mı ilaçsız yaşam mı?

Merhabalar, özellikle son yıllarda sorun haline getirdiğim sosyal fobide Paxera adlı ilacı verdi doktor bir köşede duruyor kullanmadım henüz. Kullananların bağımlısı olduğu gibi kullanmadan da bu SF ile mücadele etmek pek de kolay gözükmüyor uzun süredir okuduklarıma göre. 22 yaşındayım, Üniversite öğrencisiyim, sayılı arkadaşlarım var. Hocalardan ve özellikle karşı cinsten sessizsin, içine kapanıksın gibi şeyler duymaktan rahatsız oluyorum. 1-2 yakın arkadaşım olsa da beni sevecek karşı cinsten biri de lazım olduğu, fakat onlarla aramın pek iyi olduğunu söyleyemem. İnsanlar içinde rahat edemiyorum, fiziksel belirtiler olmasa da bazen tuhaf davranışlarım olduğunu düşünüyorum çünkü "garip biri" diyorlar. Hepsinin SF'den olduğuna emin olsam da ilaç kullanmamakta direniyorum, aynı zamanda kendimi geliştiriyorum sürekli bir yandan, yaklaşık 6 aydır salon sporuyla uğraşıyorum. SF'li biri bunu nasıl yapabilir derseniz, sadece zorluyorum kendimi. Toplumdan kopmamaya çalışıyorum. 1 gün bile evde kalırsam gerileme olduğu kanaatindeyim. Devir çok kötü, insanlar da öyle. Bu konu yüzünden çoğu kez tartıştım ailemle, kabullenmiyorlar SF diye birşeyin varlığını. Şimdilik bu kadar.. Düşüncelerinizi ve yorumlarını bekliyorum dostlar.

Tedaviye bir an önce başlamalısın. Çok geçmiş olsun.
    Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)

Yorum

Paxil paxera ve adını unuttum 2 ilac daha içtim paxil ibırakmk zor dikkat et.ilk bıraktmda sersem gibi gezdmbi hafta. Yururkn basm dönuyo gbi sanki yumruk yemişim gbi. Paxera hafif sayılır. Rahat bıraktm. Son 6 7 aydır sosyal ortamda işim yok ilac kullanmyrm ama kullanmamanın etkileri belirgn oluyo. Daha cok heycan daha cabuk kaygılanma vs. Sosyal ortamda mecbur baslarm gbime geliyo care yok çünkü. Ama su ab ilacsz yasamaya calişiyorum

Yorum

İşleniyor...
      X