Selamlar takıntılı ve sosyal fobili bir yapım var fakat son 5 senedir tavan yaptı. Özgüvenden eser kalmadı. İstemediğim şeyleri yapıp duruyorum.normal mi anormal mi görünüyorum diye kendime çok soruyorum bu da davranış psikolojime yansıyor.kendimi bırakamıyorum hayatın akışına,arka planda bu çalışıyor.görünüş olarak kafaya takacak sorunum yok fakat aptal gibi görünmekten korkar oldum her hareketim olumlu her düşünceminde ona ayak uydurması gerekiyor gibi düşünüyorum sanki.direk tımarhane yolcusuyum ben ya valla bi kaç sene sonra kollarımı bağlayıp götürecekler beni.tavsiyeleriniz rica olunur.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
normal olmak?
Collapse
X
-
Bir kere aptallık ile şu kullandığın dilin, seçtiğin kelimelerin, anlatım tarzının uzaktan yakından alakası yok. Yazı, kişi hakkında fikir verir. Sen aptal olamazsın ama dengesiz yada özgüvensiz veya asosyal olabilirsin. Boğulma sendromu yaşıyorsun. Patlama, kavga, kaçış, şok gibi ani uyaranları yaşamalı yada maruz kalmalısın. Çok sıkılmışsın sen. MAceraya, değişikliğe, heyecana, rutin dışına çıkmaya susamışsın. İnsanların kaçta kaçı normal? normal olmak nedir? Normal olmak zorunda mıyız? vs. vs..Orjinal yazı sahibi: diego ribass View PostSelamlar takıntılı ve sosyal fobili bir yapım var fakat son 5 senedir tavan yaptı. Özgüvenden eser kalmadı. İstemediğim şeyleri yapıp duruyorum.normal mi anormal mi görünüyorum diye kendime çok soruyorum bu da davranış psikolojime yansıyor.kendimi bırakamıyorum hayatın akışına,arka planda bu çalışıyor.görünüş olarak kafaya takacak sorunum yok fakat aptal gibi görünmekten korkar oldum her hareketim olumlu her düşünceminde ona ayak uydurması gerekiyor gibi düşünüyorum sanki.direk tımarhane yolcusuyum ben ya valla bi kaç sene sonra kollarımı bağlayıp götürecekler beni.tavsiyeleriniz rica olunur.
Yorum
Yorum