Orjinal yazı sahibi: dreamer8
View Post
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Yaşlanmak
Collapse
X
-
-
4 yaşında bir çocuğa göre o kadar yaşlısın ki, amcası yada teyzesi yaşındasın. Durduramazsın, kendinden yaşlılarla teselli bulabilirsin ama üstündekilerin sayısı hep azalırken, altındakilerin sayısı hep artacak. Ölümlü olduğunu bilen birinin yaşlanmaktan korkmasını kişisel bir zayıflık olarak görürüm.Orjinal yazı sahibi: mndrbb View PostBu tam bir fobi değil ama seneler sonra daha da ilerleyecek gibi. Ben yaşlanmaktan korkuyorum arkadaşlar hem de yaşım 23Var mı böyle hisseden??
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: mndrbb View Postİşte dediğimi yanlış anlamışsın. Diyosun ya boşa yaşamaktan korkarım diye. 35ine gelip arkana baktığında dolu da olsa boş ta olsa 35sin artık. Ne yaparsam yapayım 12 sene geçecek zaten. Dolu olmuş boş olmuş ne farkeder benim gençliğim olmadıkçaSen o yaşlarda gelecek planlamaktan bahsediyosun. Esas genç anı yaşar. Sorumluluklar yaşlandırıyor ne yazık ki böyle 20sinde iken 35inden sonrasını gözlüyor insan
Last edited by MoRbİd; 28-04-2014, 08:19 AM.
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: MoRbİd View PostAbi 23 yaşında bu durumdan korkuyorsan için geçmiş zatenHayat bence 35 ten sonra başlıyor. Hayatın anlamını o yaşlarda idrak edip daha sağlam kararlar alacağıma inanıyorum. Yaşlanmaktan değil boşa yaşamaktan korkarım ben..!
Sen o yaşlarda gelecek planlamaktan bahsediyosun. Esas genç anı yaşar. Sorumluluklar yaşlandırıyor ne yazık ki böyle 20sinde iken 35inden sonrasını gözlüyor insan
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: mndrbb View PostBu tam bir fobi değil ama seneler sonra daha da ilerleyecek gibi. Ben yaşlanmaktan korkuyorum arkadaşlar hem de yaşım 23Var mı böyle hisseden??
Hayat bence 35 ten sonra başlıyor. Hayatın anlamını o yaşlarda idrak edip daha sağlam kararlar alacağıma inanıyorum. Yaşlanmaktan değil boşa yaşamaktan korkarım ben..!
Leave a comment:
-
Sanırım ikisi de. Özellikle bedenen yaşlanma fikri beni endişelendiriyor. Hem bi de büyüdükçe sorumluluklar artıyor. İnsan eskisi kadar pervasız olamıyor. O aptal cesareti dediğimiz melaike uçup gidiyor sanki
Leave a comment:
-
Guest repliedBedenen mi yoksa zaman kavramı olarakmı yaşlanmaktan bahsediyoruz ?
Leave a comment:
Leave a comment: