Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Saçma bir korku...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Saçma bir korku...

Merhaba. 2, 3 hafta önce filan bir olay yaşadım. Yaşadığım çok kötü bir olay sonrası -çok sevdiğim tüm tavuklarım ölmüştü- bileğime aptal 2 çizik atmıştım. Ama sonradan zaten kendime kızmıştım. Ailem filan görmedin diye sürekli bileğime birşey takıyordum. Geçmesine az kalmıştı. Annem sürekli neden takıyorsun diye soruyordu. Ama bildiğin bağırıyordu -zaten benden nefret ediyor böyle bir konuda açmıştım- en sonunda bi akşam kalktı bileğimi tuttu gördü mü bilmiyorum ama kurtulup tuvalete kaçtım kapıyı kilitledim. Kapıya vurdu bağırdı çağırdı kendimi tutamayıp ağlıyodum çok korkuyordum. Kapının önünde durmuştum açamasın diye kapıyı filan sökmeye çalışmış ama yapamamıştı. En sonunda babam anneme engel oldu. Annem yine bağırıp çağırdı ve odama gidip ortalığı karıştırmaya başladı. Babam beni çıkardı -o birşey yapmadı bana- annem fark edip yukarı çıktı ben hemen girdim yine tuvalete. Sonra yine odama girdiğinde lütfen bulmasın vs. diyodum. Babam artık dayanamadı odamdan çıkardı ablamla annemi. Bende odama koşup kapıyı kilitledim. Bulmuşlardı kendime zarar verdiğim şeyi. Baya ağladım hatta bi ara intihar etmeyi düşündüm. Diğer günlerde annem sanki adam öldürmüşüm gibi bakmaya devam etti bana. Ardından 2 hafta filan geçti herkes unuttu ama geceleri uyumaya çalışırken -karanlık fobim yok- çok korkuyorum. Birşeylere sarılıp bir yerlere saklanmak istiyorum. Neden korktuğumu bile bilmiyorum bazen. Sadece o tuvalette dururken ne kadar korktuğumu hatırlıyorum korkumun üzerine birde ağlamaya başlıyorum sessizce. Artık usandım her gün bunu yaşamaktan ve kimseye söyleyememekten. Lütfen yardım edin...

yaşın kaç hinny? tedavi görüyo musun?

Yorum

14 Ayrıca tedavi görmüyorum. Kimse bilmiyor ki.

Yorum

yaşadıklarını,sorunlarını babanla paylaş hiç olmazsa..bi uzmandan yardım almalısın.

Yorum

Hinyyy, yaşın henüz küçük.
          Önlem al, doktora git. İleride bu korkularını kontrol etmen çok ama çok zor olur. Kronikleşir çünkü. Kemikleşir ve söküp atman çok zor olur.
          Hem psikolojik bir rahatsızlık , ileride başka rahatsızlıkları da tetikleyebilir.

Birden fazla derdin olur. Önlemini al.
          İster mermi kullansın, ister oy pusulası, insan iyi nişan almalı, kuklayı değil kuklacıyı vurmalı.
          Malcolm X

Yorum

Bende bir dönem 2 veya 3 sene kadar karanlıkta uyuyamadım geceleri rüyamda veya uyumadan çok korkuyordum.Gerçi hala odamda biri yoksa ışığı açma isteği oluşuyor ama zamanla atlatırsın diye düşünüyorum.Korkularının üstünü git .

Yorum

İşleniyor...
            X