Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Dikkat çekme korkusu sade, gösterişsiz kıyafetler tercih etme

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Dikkat çekme korkusu sade, gösterişsiz kıyafetler tercih etme

Dikkat çekici, açık renk kıyafetler giyemiyorum. Ev hariç Kapri giymeye bile çekiniyorum. Bugün kapri ve üstüne açık mavi bir tişört giydim kafama bunu taktım şimdi de

ilgi manyağı insanlardan sonra seni tercih ederim bence böylesi daha iyi ama bugün giydiğin şeyleri kafana takman bir sorun .
    ego sum qui sum ...

Yorum

Dikkat çekme korkusu kötü birşey.İnsan bunun yüzünden ne dışarıda yemek yiyebiliyor,ne istediği kıyafeti giyiyor vs. gidebilir.Kendini kastığın için böyle,eğerki bunu geçsen dikkat çekme korkusunu biraz biraz atlatırsın ama işte senin için kolay mı ,o da var.

Yorum

Kapri giyilmez mi şu sıcak havalarda. Ben de 30 yaşıma kadar şort giymedim hiç. 30 da başladım işin tuhafı. Herneyse giy kaprini bacakların biraz güneş alsın, rengi koyulansın, güneş ışığında beslensin. Açık renk tişörtler güneşi çok çekmediğinden yazın kaçınılmazdır, iyi olur. Tedirgin olma. Kız değilsen kimse senin bacağına, donuna bakmaz zaten.

Yorum

bu insanı rahatsız ediyor cins cins bakıyorlar insana. sanki giyilmemesi gerekn bişey giymişin gibi.bende rahatsız oluyorum.giydiğim tşört,gömlek,kot pantolon ne var bunlarda. kırmızı değil sarı pembe değil genelde koyu renkler.bu heryerde olmuyor bazı yerlerde bakıyorlar böyle. bazı yerlerde herkes kendi işinde oluyor kimse kimseye karışmıyor.bi yerde böyle bi durum varsa ordaki insanların geneli böyle bakıyorsa, orası insanların kılığına kıyafetine karışılan biyerdir.dikkat çekmek senden çok karşı tarafın mallığıyla ilgili bir durum.öküzün trene bakması gibi birşey.

Yorum

bana da genelde bakıyorlar . ister istemez huylanıyorum .
            ego sum qui sum ...

Yorum

kapri hiç yakışmıyor zaten giyme

Yorum

Dikkat çekmeyi bilerek istemedikten sonra gerisi hiç önemli değil çünkü asıl sorun bunu bilerek isteyenlerde belki de. İnsanların giyisilerine bakmalarına takılmamanı öneririm ama tabi insan yapamıyor birisi dik dik veya garip şekilde kendisini süzünce mutlaka rahatsız oluyor, bir an önce kafasını çevirmesini istiyor ama belki de o insanların bazıları gerçekten şekilci oldukları için baksa da, bazıları da gözleri takıldığından veya ilgisizce, bir şey düşünmeden ya da belki sizin kıyafetinizi beğendikleri için bakıyorlardır. Yani bu bakışlar her zaman kötü olmak zorunda değil, gel de bunu kendine anlat tabi o bakışların altında süzülürken. Yine de kendi kendine telkinde bulunman, kafanda sürekli iyi yönde olan kısımları düşünmen yavaş da olsa bir süre sonra seni biraz daha rahatlatacaktır diye düşünüyorum. Giyisiler, giyisiler... kimi ne giyeceğim bugün, yine hiç bir şeyim yok (halbuki dolap dolu ) diye düşünürken, kimi de başka endişeler peşinde olabiliyor. Hayat kafaya takacak ne çok şey veriyor bize, yada bizim kafalar da takılmaya çok hevesli, önüne gelene takıyor. Bir takıntılı kişi olarak öz eleştirimi yapıp, ikinci şık diyorum, biz bu hayata fazla takıntılıyız.

Yorum

Sosyal fobinin bir belirtisi olabilir bu. Sosyal fobili insanlar yadirganma korkusu yaşarlar sürekli, insanların bakislarindan rahatsız olurlar. Bende bi tuhaflık mi var da bakıyorlar diye düşünürler. Yine her zamanki gibi kendimden biliyorum İnsanları, onların düşüncelerini fazla önemsiyoruz, takiyoruz. Ben de dikkat çekici giyinmeyi sevmiyorum. Ayni kıyafetlere takiliyorum, sürekli onları giyiyorum. Kot, tişört takiliyorum sürekli. Anca moralim iyiyse, eserse takip takistiriyorum falan. Sorun fiziğimizde, kıyafetlerde değil, bizim kafamizda Yoksa millet neler giyiyor fiziğine bakmadan. Bazıları da sırf ilgi çekmek için abuk sabuk giyiniyor, çiplak geziyor neredeyse. Onlar da ilgi hastası, bizim tam tersimiz. Çok uçuk giyinmedikten sonra, kimse senin kıyafetine bakmaz. Çok uçuk giyinsen bile, senin tercihin. Giyim tarzin bir intiba yaratir ama tanışınca karakter ve davranışlar önemli olur. Biri giyimiyle dikkatini çekebilir ama karaktersizin tekiyse uzaklaşirsin.

Yorum

İşleniyor...
                  X