Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Biraz önce deprem oldu, öleceğimizi sandım...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Biraz önce deprem oldu, öleceğimizi sandım...

Ailemle oturuyorduk, kahvaltı sofrası için bekliyorduk, bir anda ev sallanmaya tüm eşyalar titremeye başladı o an öleceğimizi hissettim, bilmiyorum ama o 3 saniyenin içinde bile binlerce düşünce geçti aklımdan, öleceğimizi sandım, öyle bekledim. Depremden sonra gittim en önemli bir kaç eşyamı aldım dışarı çıkmaya hazırlıklı oldum. Korkmasına korktuk hepimiz tabi ki, insanız sonuçta ama inanın ben sosyal durumların içindeyken sosyal fobinin bana yaşattığı korkular bundan çok daha fazlası oluyor, ben o deprem ya da ölüm korkusundan fazlasını hayatımın her alanında her saniye yaşayabiliyorum. Şu an sosyal fobinin ne kadar ciddi bir rahatsızlık olduğunu hem kendim daha iyi anlıyorum hem de bizi anlamayan her insanın durumumuzun ne kadar ciddi olduğunu anlamaları gerektiğine inanıyorum ve umuyorum.
    --------------------------------------------------------------SFyiYENCEZ-----------------------------------------------------------

Bütün Sosyal Fobililer Psikoloji.gen.tr'de Arkadaş Olarak Beni Eklesin

--------------------------------------------------------------SFyiYENCEZ-----------------------------------------------------------

Deprem nerde oldu geçmiş olsun

Yorum

Mmezitlidemi oturuyorsunuz?

Yorum

İşleniyor...
      X