Orjinal yazı sahibi: u2222
View Post
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Sosyal fobi belli bir yaştan sonra kendiliginden geçiyormuş doğru mu
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: Seçkin View PostGüzel tespit...yalnız 30'lu yaşlardan sora ki kısımdan "evlilik" bölümünü çıkarsak ve sadece kariyer kalsa...durum nolur bunu çok merak ediorum işte...
Bu arada hüseyin...askere umarım kısa dönem olarak gidiosundur..orada bazı şeylerden uzak kalıcaksın ve kafan o açıdan rahat olucak ama yerine gelecek bi takım stresler var..o yüzden benden tavsiye;askerden gelince düzelmeye yönelik bi başkalaşım geçireceğin ümidine cok kapılma (umarım yanılırım tabi)...geldikten bi ka hafta sora,gitmeden önceki halin neyse,yine o olacaksın..o duruma hazır hisset kendini die sölüorum...
Yorum
-
İlla 30 undan sonra geçecek diye bir şey yok ama yaş ilerledikçe ciddi anlamda azalıyor. Çünkü artık hayat telaşı, geçinme, sorumluluk derken biraz dalıyor insan, kendini kaptırıyor ve ciddi ölçüde azalıyor SF buna eminim.Orjinal yazı sahibi: hüseyin View PostBirisi demişti bana 30 yaşından sonra felan artık kendiliğinden geçiyor demişti. Geçermi gerçekten ben geçmez diye düşünüyorum. 30 yaşının üstünde olup sosyal fobili olan var mı yada çevrenizde ver mı
Yorum
Yorum