Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kendimi 2. sınıf insan gibi hissediyorum

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Kendimi 2. sınıf insan gibi hissediyorum

Birileri benimle konuşunca selam verince hatta soru sorunca bile mahçup oluyorum
    benimle ilgilenerek iyilik yaptıklarını düşünüyorum ağzımdan çıkan kelimeleri o kadar özenle seçiyorum ki çoğu zaman saçmalıyorum
    bazen rahatlıyorum kendimi iyi hissediyorum ama ertesi gün tekrar başa dönüyoruz haftanın 5 günü okula gitmek zorundayım okulun olduğu her gün kendime olan saygımı ve özgüvenimi kaybediyorum iyice dibe çöküyorum her şey daha kötüye gidiyor belki sosyal faaliyetin daha az olduğu ortamlarda kendimi gösterebilir özgüvenimi toparlayabilirim diye düşünüyorum buda beni açık liseye geçmeye teşvik ediyor yada bunların hiç birine katlanmak zorunda değilim diyorum ölmeyi istiyorum

bende böyle hissediyorum sanki yaşamaya hakkım yokmuş gibi insanlar 2.sınıf gibi davranınca insan böyle hissediyor

Yorum

Etrafındaki insanlar farkında olmadan doğal hareketlerini sergiledikleri için belki senden 10 kat daha az yoruluyorlar ama daha iyi uyum sağlıyor ve daha çok eğleniyorlar. Bence fazlasıyla hassas ve duygusalsın. eğer hayat sana birileri tarafından sevilebilme şansını sağlarsa kendine gelirsin. Saçların okşanıp, şımartıldığında düzeleceksin

Yorum

İşleniyor...
      X