Duyuru

Collapse
No announcement yet.

kimsenn beni sevmediğini düşünüyorum

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• kimsenn beni sevmediğini düşünüyorum

kendimi cok ezik ve değersiz görmeye basladım. insanların benim hakkımda ne düşündüklerini cok takıyorum. hep baskaları ne der diye düşünüyorum. sevilmeyen, itici biri olduumu düşünüyorum. bi de insanlarla konusurken cok heyecanlanıyorm. ne önerirsiniz

arkadaşım bence insanlarla konuşmaya başlamadan önyargılı yaklaşma. hiçbir yorum katmadan sadece eğlenmek amaçlı konuş. dünya fani, hayatında biri gelir, biri gider. çok bağlanma hayata.

heyecanının geçmesini istiyorsan, zencisine, dindarına, romenine, ateistine, siyasetçisine, öğretmenine, polisine, askerine yani bu dünyada kim varsa herkese sıcak bir gülümseme ile merhaba de. başta fazla konuşmuyor olabilirsin. sonra insanların nelerden konuştuğunu öğrenirsin. sonra da internet diye birşey var, o bilgileri öğren. zaten heyecanın geçer.

hiç tanımadağın insanla bile sanki kırk yıllık arkadaşınmış gibi konuş. ilk adımı hep sen at.

gerektiğinde halay, dansa, bilgisayar kursuna, yemek kursuna, tiyatroya, sinemaya git.

baktın ki içinde çok sinir birikti. git bir mitinge, konsere, futbol, basketbol maçına çılgınlar gibi bağır.

arkadaşlarını davet et, gitmek için. akşamları internete, oyun sitelerine, sohbet ortamına gir. ama öyle önyargılı kimseye yaklaşma. kimse bizim gibi düşünmez. herkes farklı düşünebilir. onları olduğu gibi kabul et.

bir tane evcil hayvan al, besle. çiçeklerle, ağaçlarla ilgilen.

bak herkes seni nasıl sevecek. ama insanların derdinin de olduğu unutma. herkes her zaman mutlu olmaz. öyle olduklarında "benimle ilgilenmiyorlar" deme. ona yardımcı ol, derdini sor.

yaşlı insanlara yardım et. kimseden bir karşılık bekleme. hayattan beklentilerini azalt. illede olsun deme.

bak ben seni sevdim. demek ki hayatta bir sevenin varmış. Allaha emanet ol, dostum....

Yorum

kimseyi ayırt etmeden herkesle konusmaa calısıyorum. ama pek basarılı olduum söylenemez. insanların beni sevmediği düsüncesi benim kontrolümde olarak ortaya cıkan bir sey deil. sanırım bilinçaltından gelen birseyler bu düşünceyi olusturuo.
      insanlarla sohbet etmek istiyorum. genelde de aklıma söyleyecek birsey gelmio
      cok sinirlenince bağırıp çağırmayı isterdim ama topluluk içinde olmayı sevmiyorum. evden de pek dısarı cıkmıyorum bu yüzden.
      sorduğum zman beni sevdiklerini söyleyenler var ama ben öyle hissetmiyorum takıntı oldu galiba

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bitzclimpkit
        kimseyi ayırt etmeden herkesle konusmaa calısıyorum. ama pek basarılı olduum söylenemez. insanların beni sevmediği düsüncesi benim kontrolümde olarak ortaya cıkan bir sey deil. sanırım bilinçaltından gelen birseyler bu düşünceyi olusturuo.
        insanlarla sohbet etmek istiyorum. genelde de aklıma söyleyecek birsey gelmio
        cok sinirlenince bağırıp çağırmayı isterdim ama topluluk içinde olmayı sevmiyorum. evden de pek dısarı cıkmıyorum bu yüzden.
        sorduğum zman beni sevdiklerini söyleyenler var ama ben öyle hissetmiyorum takıntı oldu galiba
        başta yıllarca biriktirdiğin duygular olduğundan bir anda geçmesini bekleme zaten. hepimizde oluyor. fakat baktın o duygu geldi; ona rağmen gülerek ve önyargısız insanlara yaklaşmaya çalış. bazen bazı konularda inat göstermek gerekiyor.

Yorum

ben değersiz değilde beni yakın çeveremdekilerin beni sevmediklerini düşünüyorum. annem ailem eşim kardeşlerim gibi çok üzülüyorum bu durumuma ama neden olduğunu bilemiyorum.belkide gerçekten öyledir.
          ama insanın annesi evladını sevmezmi galibi bu benim de takıntım olabilir
          bilemiyorum.

Yorum

sen düşünüyorsun negüzel

ben biliyorum :roll: :roll: :!:

Yorum

çok acı bir durum. düşünmekle bilmek arasında da pek fazlada fark yok.32 yaşındayım ve hala bunları düşünüyorum. 60 ımada gelsem bu böyle olacak.

Yorum

düşündüğün zaman sadece ihtimaldir ama bilince kesinlik kazanır iddia...okadar emin oldumki son zamanlarda gerçekten sevilmediğime...

aile güya seviyorlar hiçbşekilde anlayış yok dediğim dedik...

sevgilim elini taşın altına koyamaz ama bu sadece konu ben olduğumda geçerli sırf başkalarına karşı yanlış anlaşılacak diye

ailesi seviyorum gibi görünür ama içten pazarlıklıdırlar sadece suçlu görünmemek için seviyormuş gibi görünürlerki bişey olursa ama biliyosunuz biz onu çok seviyoduk diyebilmek için seviyormu gibi görünürler

arkadaş desen yok zaten :roll:

Yorum

Orjinal yazı sahibi: gokche
                  düşündüğün zaman sadece ihtimaldir ama bilince kesinlik kazanır iddia...okadar emin oldumki son zamanlarda gerçekten sevilmediğime...

aile güya seviyorlar hiçbşekilde anlayış yok dediğim dedik...

sevgilim elini taşın altına koyamaz ama bu sadece konu ben olduğumda geçerli sırf başkalarına karşı yanlış anlaşılacak diye

ailesi seviyorum gibi görünür ama içten pazarlıklıdırlar sadece suçlu görünmemek için seviyormuş gibi görünürlerki bişey olursa ama biliyosunuz biz onu çok seviyoduk diyebilmek için seviyormu gibi görünürler

arkadaş desen yok zaten :roll:
                  gokche sen bunları serenay için mi yazdın yoksa kendin için mi yazın. anlamadım ben....

Yorum

yo kendim için yazdım mesajıma cvp yazmış bende açıklama yaptım

bütün mesajları okumazsan anlamazsın tabi :lol: :lol:

Yorum

Orjinal yazı sahibi: gokche
                      yo kendim için yazdım mesajıma cvp yazmış bende açıklama yaptım

bütün mesajları okumazsan anlamazsın tabi :lol: :lol:
                      öyle olsun bakalım... sen aslında iyi bir insansın da neden bu kadar olumsuz düşünceler biriktirdin, anlamadım. erkek arkadaşın var, daha ne istiyorsun. kimse kimseyi sevmek zorunda değil zaten... 8) 8) 8) 8) 8) neden illede herkes tarafından sevilme ihtiyacı duyuyorsun. seni sevdiklerinde kendini çok mu mutlu hissedeceksin?

Yorum

yok aslında benim canımı sıkan kandırılmak...yani ailem sahip çıkıyorlar güya ama aslında amaç farklı

onun aileside çok seviyodu güya

yani seviyormuş gibi ilgi gösterip farklı amaçlar besleyenlerden bıktım sadece...

ben herkes sevsin demiyorumki... :cry:
                        sahtekarlıklardan sıkıldım ben

atrafımdakilere herzaman iyi olmaya çalıştım kırıcı olmadım hiç
                        ama çok kırıldım..

sevgilim var evet ama ya yaşadığımız sorunlar...evet belki sabredersek düzelecek ama ozamana kadarda olan bana olacak tabi...şimdiden 7 kilo verdim...yüzüm çöktü tomar tomar saçlarım dökülüyor
                        odamdan çıkmıyorumda kolayına...
                        abuk subuk takıntılar edindim..

ve ailem takmışki ben onunla görüşüyormuşum neden görüşüyormuşum benim iyiliğimi düşündükleri için istemediklerini bilsem tamam ailedir dicem ama sırf çocuğun annesinden hoşlanmadılar diye yapılıyorsa bazı ufak tefek şeyler gurur meselesi yaıpldığı için isteniyorsa tuhaf yani..

erkek arkadaşımda şöyle bi masaya yumruğunu vuramaz hayatta dışarda kaplandır kimse onunla imalı bile konuşamaz mahveder adamı ama evde bi bizim hakkımızı savunamıyor
                        bazen diyorum yanında sevmese ailesi istemeyince zaten bende sevmiyorum aman boşver derdi okadar sorun yaşamayı göze hiç almazdı...
                        ama

neyse işte...bazen böyle oluyorum kafamda soru işaretleri hepsinin kuyruğu birbirine değiyor...hep aynı sorun işte...

Yorum

ya ben öyle eşler gördüm, çocuğun anne babası onun yanında gıkını çıkartamıyor. ya onlar ağzına geleni söylüyor, sen niye içinde tutuyorsun. sanki onlar kutsanmış insanlar mı? sen de içinden ne geçiyorsa söyle. ne öyle ezikleri oynuyorsun..

Yorum

bende çok taktım.insanlar benim hakkımda ne düşünür beni severler mi diye.bazen insanlar tarafından hiç sevilmediğimi düşündüm.insanlarla iletişim kurarken eksiklerimin olduğunu düşünmeye başladım.bazı insanlarla yıllarda geçse konuşurken elim ayağıma dolaşır sanki haytımda ilk defa konuşuyormuşum gibi hissederim.bazen diyorum ki ne sanki onlarda benim gibi insan.benim insanlardan ne eksiğim var ya da bizlerin.neden korkalım insanların karşısında...insanlar karşısında çekingen olmamak ve kendinden emin olmak gerekir.biz insanlar herşeyi başarabiliyoruz da insanlar karşısında sımsıkı ve kendinden emin olmayı mı başaramayacaz.biraz cesaret gerekiyor sadece.KENDİNİZE GÜVENİN...

Yorum

benim sonum intihar sanırım 16 yasında bırakıp gitcem bu dünyayı

Yorum

İşleniyor...
                              X