Duyuru

Collapse
No announcement yet.

kimsenn beni sevmediğini düşünüyorum

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

açıkcası bi ara intiharı da düşündüm düşünmedim değil. ama o da tatmin etmedi beni. yani bişeyler eksik daha dorusu yarım kalıyo olucaktı. en kötüsüde EZİK ve GÜVENSİZ bişekilde bu dünyada gidecek olmak koydu bana.

not : öle intihar edip hastaneye yetişştirme olayım olmadı ama ciddi ciddi avucuma annemn guatr haplarını alıp, suyuda bi yandan tabe. öle düşündüm kaldım bi 15 dak. nolur ben eğer şimid şuracıkta ölürsem diyee. sonra dedimki ben bu SF yi ( sosyal fobiyi!!) yenmeden gittiğimi görürsem gözüm açık gidecek vallahaa aynee böyle düşündüm. bunu ister ailemden uzakta başarmış oluyum, ister başka diyarlarda, konumum ne olursa olsun o da önemli değil, hayallerim gerçekleşşisn gerçekleşmesin hade o da önemli diil, bu sosyo fobiyi yendimi görecem...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mustafatoprak
      ya ben öyle eşler gördüm, çocuğun anne babası onun yanında gıkını çıkartamıyor. ya onlar ağzına geleni söylüyor, sen niye içinde tutuyorsun. sanki onlar kutsanmış insanlar mı? sen de içinden ne geçiyorsa söyle. ne öyle ezikleri oynuyorsun..

öyle olamıyorum işte...öyle bir davranış biçimi varki cevap verince haksız duruma düşüyorsun çok kıvrak davranıyor...mesela kötü bişey söyler kızarsın ama öyle bi çevirirki sen kötü niyetli olursun...bunuda ben görebiliyorum onlar onun evladı yanlış kötü düşünemezler hakkında
      yanımdaki beni anlıyor ama offf daha çok katlanıcam olanlara...

Yorum

arkadaşlar intiharı düşünene kadar ne yapabilirim diye düşünmek daha mantıklı bence bu ölüm düşüncesini aklınıza bile getirmeyin.ölüm çözüm değil

Yorum

hani filmlerde olurya; hayatındaki herseyden herkezden bıkan kız bavulunu toplar ve bilmedigi bir ülkeye dogru yola cıkar..sonra da orda hayatını askını bulur ve bir ömür boyu mutlu mesut yasayıp giderler...

işte bende bazen arkadaslarımdan, ailemlemden sıkılınca, kimsenin beni anlamadıgını düşününce,ortalıktan kaybolmak hiç bilmedigim bir yerde yasamak istiyorum...

tabi sonra gercekler basıma pattt :!: :!: diye düşüyor..

bunları niye yazdım bilmiyorum ama yazmak istedim sadece,,,
          <div>mutluluk;y&uuml;rekli olana yakısır...</div><br />

Yorum

İşleniyor...
          X