Duyuru

Collapse
No announcement yet.

okumadan gecmeyın lutfen yardımm:(((

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• okumadan gecmeyın lutfen yardımm:(((

ark lar ben de sosyal fobı ve aksıyete var.ilk dr a gıttıgımde ılacsız terapı dı ınancım olmadından dr a da pek guvenemedıgımden kestım.basımın sarsılması durumuna daha cok katlanamadıgım ıcın heyecanlandıgımda tekrar pskiyatrist e gıttım bu sefer ılaclar verdı paxera ve xanax paxerayıda her defasında dozunu arttıdı ancak ben hıc bır ıyılık goremedıgım gıbı eskıden gezer dolasırken sımdı artık sureklı uyur gezer bı haldeyım vede terleme tıtremeler evden dısarı cıkasım gelmıyor artık eskıden bana bu tanılar konmadan once daha mutlu bır ınsandım bırbucuk ay oldu tedavıye devam edıyor ınancım var ama kendımı hıc ıı hıssetmıyorum unutkan aptal bı hal aldım böle olan benım gıbı olan varmı lufen bırı bıseyler yazsın cok mutsuzum

Ne zamandır ilaç kullanıyorsunuz ? İlaçların etki etmesi genelde sekiz haftadan başlar ve sizin bahsettikleriniz ilaçlara başlarken görülen yan etkilerdir ve zamanla kaybolurlar.

Yorum

yaşadım bunları..geçecek kendine bir meşguliyet bulman bir hedef koyman lazım..bunun tek ilacı bu..en azından ben böyle iyileştim..ya da hastalığımın bana verdiği acıları bir süreliğine uyuttum kimbilir :roll: geçecek ama bundan hiç şüphen olmasın

Yorum

40 gun oldu ama bende gıderek unutkanlık sersemlık dısarı cıkmama ıstegı vede cıktıgımdada hıc olmayan yerlerde bıle eskıden tıtremeler basladı((((

Yorum

ne yapcaz pekı bole hıc gecmıcek mi((((((((

Yorum

30 mmg paxera 0 25 g xanax gunde dr a soledım gecer gececek dıo

Yorum

bı bucuk ay oldu baslayalı dr mu degıssem dıe dusunmeye basladım (

Yorum

senın neyın var?

Yorum

gecmıs olsun canım gecırdım dedıgıne gore demek kı sımdı ıı sın buna sevındım en azından

Yorum

İşleniyor...
                  X