Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sorunlar İnsanı Yalnız Ve Mutsuz Kılıyor

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

  • Sorunlar İnsanı Yalnız Ve Mutsuz Kılıyor

    insanlar tarafından tanındığım zaman seviliyorum ilgi görüyorum değer veriyolar erkek olsun bayan olsun.. ''sen metini nerden tanıyorsun.. şu metin kimmiş merak ettim'' gibi laflar tanıdıklarımın arkadaşlarımın arasında geçen dialoglar konuşmalar.. bunlar kulağıma kadar geliyo.. bazı arkadaşlar kıskanıyo beni sanki yakışıklısın ilgi görüyorsun seviliyorsun tanımadığın kimse yok falan.. evet bunlar güzel şeyler ama ben hiç mutlu değilim hemde hiç.. unutuyorum konuşamıyorum dalıyorum uzaklara gidiyorum bazen göğsüme sıkıntı darlık geliyo.. üstlendiğim birşeyi acaba yapabilirmiyim yerine getirebilirmiyim gibi kaygılarım oluyo.. bunlardan kimsenin haberi yok.. millet zannediyo metin güllük gülistanlık.. 27 yaşına geldim yalnızım sebebi ise çekingenliğim ve sorunlarım.. kız arkadaşım olsun diyorum ama çok seciciyim yakışıklıyım diye güzel istiyorum yanıma.. ama çokda çekingenim birisinden hoşlansam acaba gidip konuşsam mı ya konuşamazsam ya sevgilisi varsa.. bazen o kız bana bakmaz etrafta paralı zengin iyi aile çocukları varken dönüp bana mı bakacak.. büyüdüğümüz yetiştiğimiz çevre farklı ben küçük bi ilçede büyümüş bazı şeyleri öğrenememiş görmemiş sorunlu biri o ise şehirde büyüyen biri diyorum kendi kendime..

    benim karakterimde de öyle birini sevip sonra bırakıp başkasıyla sonra başkasıyla.. yok onu yapamam ben abi.. bi kere severim onuda başımın taçı ederim.. dün durakta beklerken kızılayın ortasında arkama bi kız geldi bi bayanla.. ayy ne kadar güzelmiş deyip dönüp dönüp baktım kıza ama göz göze gelmemek içinde elimden geleni yaptım.. çekingenlğim vardı ama bu kadar değildi.. birde yaşımı hiç göstermiyorum ben. nerdeyse 28 girecem millet beni 22-23 zannediyo.. gülüyolar yada şaka yapıyorsun diyolar inandırdıklarımda valla süper ya hiç göstermiyorsun diyolar..

    nasıl yoluna girecek bu işler bilmiyorum.. hadi kız arkadaşımız oldu diyelim nasıl konuşacaz.. ben uzun uzun sohbetler muhabbetler hiç yapamıyorum eskisi gibi.. birşey söylüyorum sonra geri çekiliyorum sanki.. arkadaşlarla bir yere gidiyoruz onlar konuşuyo ben dinliyorum çoğunlukla.. metin muhabbetine doyum olmuyo.. ben sizi dinliyorum abi.. ama acaba onlarımı dinliyom yoksa kendimimi..
    bu sitede artık pek görünmeyecem. bazı arkadaşlarım için sadece gircem. benimle ilgili bi düşüncesi ve iletmek istediği olan özelden yazsın.

  • #2
    insanlar zaten yanlız ve mutsuz. bunun nedeni maneviyattan uzaklaşmak ve psikoloji biliminin günümüzdeki en önemli uğraş alanlarından. sosyologlarla beraber bi çözüm arıyolar ama buldularmı bilmi,yorum

    Yorum

    İşleniyor...
    X