Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
ben şaka yapmıyorum gel dostluk maçı yapalım spinning back çekim sana sağlımından ama senin gibi tv den değil profesyonel 9 yıl yaptım askerdede az torun dövmedim öğretmek için.
müdür senin yaş kaç sen kılıbıksın galiba akşam nete girince yengemi kızıyor haa ?
niye olmasın. buluşmak gibi güzel bi şeymi var. sf den kurtulma aşamasında güzel bi adım..
sanırım sen sf den dolayı gelmiyosun..
tehlikeliyim kimseye zarar vermek istemem.
Ne tür bir tehlike..? Ve merak ettim dövüş sporları biliyor musunuz?
profesyonel kick-box,neden sordunuz? sizdemi uğraşıyorsunuz yoksa.
Evet... Ama ara vermem gerekti. Ve ben amatörüm. Fakat başladığım günden beri düzenli devam etseydim, inanıyorumki iyi dereceler alırdım. Lakin, mavi kuşaktayken bir antrenörü turnuvada yenince, kuşağın pek de önemi kalmadı bende.
Orjinal yazı sahibi: GTO
ben şaka yapmıyorum gel dostluk maçı yapalım spinning back çekim sana sağlımından ama senin gibi tv den değil profesyonel 9 yıl yaptım askerdede az torun dövmedim öğretmek için.
Şahsen ben dostluk maçı yapmayı isterdim. Çünkü bir sporu kendinden daha iyilerle yapmak, hem daha zevkli hemde daha yorucu oluyor. Böylelikle kişi daha hızlı gelişiyor. Neyse başlığı spora dönüştürmeyeyim.
Yorum