Kalabalık ortamlarda mutlak olarak insanlar arasında kaybolmayı istiyorum.Fazla dikkat çekmemek için çabalıyorum.Ayrıca alışveriş gibi durumlarda interneti kullanıyorum.Çok fazla kişinin yeraldığı arkadaş ortamları girmekte en sıkıntı çektiğim yerler.Bir mekana girdiğimde mutlak suretle en sessiz ve sakin olan tarafa yöneliyorum.Ayrıca aşırı terleme ve kalp çarpıntısı da cabası.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
sosyal fobi belirtileri nedir... ( taslak hazırlığı )
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: ...Betül...Heeee
Yok onu aramak istemiyorum....
Genel bir durum yani...
Normalde hep konuştuğum biriyle bile konuşacakken heyecanlanıyorum :S
Mesela Gülben Ablam'ı arayamıyorum :S
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ...Betül...Therapymiz gelsin artıkk....
Therapymizi istiyoruzz.......
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: crystalsunOrjinal yazı sahibi: ...Betül...Heeee
Yok onu aramak istemiyorum....
Genel bir durum yani...
Normalde hep konuştuğum biriyle bile konuşacakken heyecanlanıyorum :S
Mesela Gülben Ablam'ı arayamıyorum :S
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: SarinKalabalık ortamlarda mutlak olarak insanlar arasında kaybolmayı istiyorum.Fazla dikkat çekmemek için çabalıyorum.Ayrıca alışveriş gibi durumlarda interneti kullanıyorum.Çok fazla kişinin yeraldığı arkadaş ortamları girmekte en sıkıntı çektiğim yerler.Bir mekana girdiğimde mutlak suretle en sessiz ve sakin olan tarafa yöneliyorum.Ayrıca aşırı terleme ve kalp çarpıntısı da cabası.
Yorum
-
ben liste yaptım şimdi yeni doktora gidicem psikolojik hastalıklar konusunda hangi rahatsızlığı okusam bende mevcut bende hepsini yazdım bakalım sonuç nolcak.<div><strong>Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa</strong><br /><strong>rabbine dönüp, « benim büyük derdim var ! « deme</s
Yorum
Yorum