Duyuru

Collapse
No announcement yet.

yalnızlığın verdiği ızdırap verici bir işkence

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• yalnızlığın verdiği ızdırap verici bir işkence

Yalnız gecemin yalnız beni.Yine kimsesiz senlerdeyim.Onun bunun kimsenin olmadığı o yerde yine yalnız beraberiz..Güneşin batışı doğuşu yıldızların tek tek gözlerimize vurduğu yalnız biz,ne çok kaçardım senden hani kaçan kovalanırdı ya sahipsiz kovalandım ben...... Korkunç gecelerimde olurdu beni yalnız bırakmazdın yalnızlığım,anne anne!!! diye haykırdığım ve ağlayarak uyandığım o gecelerde yine, yine sen vardın yalnızlığım..Ne çok nefret ederdim senden. Bunu bile bile yine sen gölgem gibi yanımdaydın yalnızlığım...Eski arkadaşlarımı,dost bildiklerimi misafir ederdim sık sık düşlerime ne mutlu olurdum.Boyalı suratların gölgesinde çünkü sensizdim yalnızlığım silkinerek uyanırdım biterdi düşlerim yine sen ve ben kalırdık yalnızlığım...Bazen sigara dalları eşlik ederdi gecelerimize yada acı dolu şarkılar eser geçerdi onlarda biterdi yine biz bize kalırdık yalnızlığım ve şimdi tam alışmışken sana bize...bırakıp gidiyor musun beni başkası olamaz diyen sen değil miydin? Hani herkes sahteydi dosttan,aşktan,sevgiden,menfaatten uzak hani biz..ayrılamazdık senle... sönmüş hayatıma girdiğin gibi çıkıyor musun kötü alışkanlığım yalnızlığım benim...Artık bırakamıyorum seni korkuyorum aslında çünkü beni terk ettiğin gibi bir daha çalacaksın kapımı senin dünyana ait olmuşum bensiz..ben.....git git ama biliyorum ki artık senin yerini kimse dolduramaz kötü alışkanlığım yalnızlığım benim ve çıktın gittin hayatımdan.....!! evet artık yalnız değilim yalnızlığım...boyası akmış mutluluklardayım mutluyum ESKİ YALNIZLIĞIM gelme geri...!!Biliyorum bitecek bu rüyada biraz sonra uyanacam ateşli bir sigaranın karanlık külleri olacam ve yine yanımda sadece sen olacaksın HİÇBİRŞEYİM yalnızlığım benim...yavaş yavaş uyanıyorum galiba mutlu değilim sanki,ters giden bir trenin boş hayallerinin son vagonundayım...durdurun..!! durdurun ne olur bu treni mutluluğum herşeyim bitiyor son istasyonda...yine eski dostum yaklaşıyor yalnızlığım........anlıyorum ki kalıcı olan mutluluk bu yolculukta değilmiş doğru yerde yanlış insan belki mutluluk avuntuları......lanet olsunn! lanet olsun ki bitti bu yolculuk artık inebilirim beni bekleyen gerçek dostum yalnız gecemin,yalnız sigaramın,yalnız şarkılarımın,yalnız BENİM YALNIZLIĞIM...! HOŞGELDİN tekrar hayatıma......... kendimi çok yalnız hissettiğim bir anda yazdığım...!!

çok güzelmiş çok duygulandım ellerine sağlık

Yorum

İşleniyor...
    X