arkadaşlar ewde oturup kara kara geçmesini beklemekle bi sonu gelmez bişeyler yapmak lazım.. bende bi sf'liydim. suan 25 yaşındayım ve çok zorda olsa atlattım, %100 geçtimi derseniz, sadece karekterimde bıraktığı izleri kaldı. önemsenmiyecek küçük şeyler. olabiliyo başarılabiliyo. benim suanki asıl amacım sizlerle konuşabilmek paylaşabilmek bunları. ve sizinde ufacıkta olsa ilerlediğinizi görebilmek, sf'yi alt edebilmek,artık daha fazla kazandırmamak ona,elimde olsa söküp almak isterdim onu herkesden. bunun için elimden ne geliyosa yapmak istiyorum!! ben istanbulda oturuyorum ve istanbulda oturup gelebilcek arkadasları bulusmaya davet ediyorum.size garanti verebilirim,hiç bişey yapmadan sadece gelip oturmak belki konuşulanları dinlemek bile koca bir adımdır. sizler bu konuda ne düşünürsünüz, yada doğru olurmu nasıl düşünürsünüz bu buluşma hakkında paylaşın benimle? çünkü ben çok ciddi ciddi düşünüyorum bu konuda. ve ben çok zor günler geçirirken bu konuda yanımda nasıl biri olmasını isterdim diye düşünerek yanınızda olmak istiyorum sizlerin. nasıl cesaret ediyosun diye düşünebilirsiniz sonuçta kimseyi tanımıyorum ama ben bi sf linin asla kötü bir insan olabilceğine inanmıyorum. zaten ne oluyosa kendinden önce başkasının ne düşünüceğini umursadığı için oluyo tüm bunlar.. herneyse konuşacak çok şey var
benim bu yapmakistediğim şeyle ilgili fikirlerinizi bekliyorum, olumlu yada olumsuz....

Yorum