Duyuru

Collapse
No announcement yet.

buluşmaya ne dersiniz?

Collapse
This topic is closed.
X
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: burak_baby_face
    burda kullanıcı adlarımız,girdiğimiz makinelerin ipleri herşey belli buluşulacak yer belli saat belli biz daha önce birkaç hasta arkadaşla buluştuk.hangi çağda yaşıyoruz.madem bizi böyle görüyorsan girme siteye git evinde otur güzel kardeşim.siz gidin komplo teorisi falan yazın,insanlardan kendinizi soyutlayıp durun.şehrin göbeğinde organ mafyasının ne işi var o a kadar adamı gündüz gözüyle hiçbir mafya herhalde toplamasa gerek.
    Burada IP adresleriniz, kullanici isimleriniz, vs... HERSEY sanal. Portal uzerinden lutfen guvence vermeyin uyelere. Bulusmak ya da bulusmamak sizin inisiyatifinize kalmis bir sey. Ancak, portal kimseyi kontrol edemez, kimse portal uzerinden kimseye bir guvence veremez. Uyelere TEKRAR duyurulur.

Yorum

sts nin başına iş açmayın arkadaşlar, sitenin ve yöneticilerin sorumluluk almadığını kabullenin, uslu olun buluşmalarda.p

üslubu biraz ilginç olsa da haklı. bir müzisyen forumunda olsak yine yanlış bir fikir derdim, psikoloji forumundaysak.. elinde olmayan sebeplerden hasta olan çok insan var. ve sf bu hastalıklardan en sevimlisi.

ha faydalı olur hasta insanlarla bir araya gelmek. nasıl? rica edersiniz doktorunuza (anlayışlı biriyse) kabul eder bir grup terapisi yapar. ya da direk grup terapisiyle ilgilenen insanlara başvurursunuz. sizinle aynı sorunu yaşayan doktorun bilgisi dahilindeki insanlarla buluşursunuz. böylesi kulağa çok güzel geliyor, internetten haberleşip buluşma fikrinde yanlış birşeyler var ama tam anlatamıyor insan.. tabi herkesin kendi tercihi, ikinci kez maydonoz olmam yani=) kimsenin sizi engellemeye çalıştığını sanmayın, sadece tavsiye..

Yorum

ya kardeşim.bunu soylemenın ne anlamı var.madem bizler hastayız kavgada söylenıcek laf mı sen organ mafyası mısın hee evet organ mafyasıyım.ne kadar komiksiniz ya.bunu bizde biliyoruz buranın 15 milyon oldugunu sizden öğrenicek değilim nasıl insnalar odlugunuda gayet iyi bilirim.ama burda belli bir amaç için varız.gelmek istmeyen söyler neden geliim mafya mısın nedeemek.herşeyib bi adabı var

Yorum

bu msjı yazdıgım yerden beni çok rahat bulabilirler işte makineleriin ipsi bu işe yarıyor.ben kimseye güven vermıyorum.gelemzseniz gelmeyin.çokta tın paranoykalarla işim yok zaten.

Yorum

ben bu sitede daha önce insanlarla tanıştım bulusutm dertleştik.hatta bazı hastalara doktorumu önerdim.bir tanesi para ödemeden ona başvurdu çok memnun kaldı.madem ehr yazdıgımızda bir şüphe arıyacaksanız bunu söylenemenin anlamıda yok.ben gelmem ama mafyaysan dimi?gelmek istemeyn söylemesin gelmek ve paylaşmak isteyenler faydalı olabilecekler konuşsa daha mantıklı.sadece yazmak için yazmayın.hayata karşı korkularınızı dinlemek zorunda değiliz.bizde biliyoruz ülkede kötü insanların olduğunu.herhalde 3 yaşıdna çocuk yok karsınızda

Yorum

arkadaşlar burası sonuçta arkadaşlık sitesi değil psikoloji portalı 8O
              <div>Adı Bende SakLı</div>

Yorum

evet rahatssızlık dogru.yani rahatsızlarla işim yok.orada onlarla işim yok demek bunun bir rahatsızlık oldugu gerçeiğini dğeiştirmiyor neyse bye siz kendi kendinize yazın durun

Yorum

arkdaşlar burası baya bi karışmış.. öncelikle şunu söylemek istiyorum buluşma teklifinde bulunan benim ve amacımda sfli arkadaşlara biraz olsun yardımcı olabilmek. he diyebilirsinizki niye durupdururken geliyosun ne kendini tanıtmışsın ne portala msj yazmışsın ufacık bi fikrimiz yok seninle ilgili,bide buluşmak istiyosun,iyide benim zaten amacım reelde bişeyleri düzeltebilmek.sf sosyal bir rahatsızlıktır ve anca sosyal ve reel bir oratmda onunla uğraşabilirsiniz. sanalda bişeyler yazmakla çareler bulmakla biyere kadar tatmin olabilirsiniz. oyüzden ben bişekilde sfnin ucundan kıyısından bağlantısı olan veya onlara yardımı dokunabilicek, anlayabilicek olan arkadaşları çağırıyorum.amaç yeni insan tanımak öööle takılmak değil yani,he tabi nolur birbirimizi tanıdıktan sonra bu amaç içinde görüşülmeye devam edilebilir o herkesin insiyatifine kalmış. oyüzden KİNDER e istinaden diyorumki, ben tutupta psikolojik rahatsızlığı olsunda ne olursa olsun gelsin demiorum,yaşadığım için biliyorum ve eminimki ufacık bir kendini ifade etme çabası bile sfli bir insana iyi gelebiliyo.yoksa herkes bastırır parayı gider bi grup terapisine.benim yapmak istediğim şey sadece bir alternatif.

gelelim organ mafyası olayına. biraz hasas davranan arkadaşların sfyle bi ilgisi olduğunu varsayıp,ondan daha şüpheci yaklaştıklarını düşünerek hoşgörmeye çalışıyorum. yahu ben tutupta bizim ewde buluşalım demiyorumki. buluşulur ve bi kafeye gidilip muhabbet edilir hepsi bu.istersen bişeyde içme.hayır tamam güvenmek zorunda değilsiniz ama kim kimi insan içinde tutupta kolundan istemediği biyere götürebilirki yani.sonuçta bende sizi tanımıyorum.şüpheler kimi zaman çoğu şeylerden koruyabilir sizi,ama birazda kendinize güvenip şüphelerinizin güzel fırsatları kaçırmanıza sebep olmasına izin vermemelisiniz bence.

herneyse sonuç olarak ben hala aynı fikirdeyim ve SF adına buluşmak istiyorum sizlerle. gelebileceğini söyleyen arkadaşlar var.ve nerde ne zaman buluşulabileceğini konuşmak istiyorum. ben avrupa yakasında oturuyorum. taksim ideal olabilir ama karşıdada oturan arkadaşlar varsa başka biyerde olabilir.kimlerin gelmek istediğine bağlı...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: papirus
                    Ben gelmem.Nerden bilicem belki organ mafyasısın.Misyonerde olabilirsin.
                    aynı fikirdeyim :!: :!: :!:

Yorum

oyüzden KİNDER e istinaden diyorumki, ben tutupta psikolojik rahatsızlığı olsunda ne olursa olsun gelsin demiorum,yaşadığım için biliyorum ve eminimki ufacık bir kendini ifade etme çabası bile sfli bir insana iyi gelebiliyo.yoksa herkes bastırır parayı gider bi grup terapisine.benim yapmak istediğim şey sadece bir alternatif.
                      çok tanım hatası var.

1)yapmaya çalıştığın şeyin grup terapisiyle alakası yok. buluşmanız size grup terapisinden farklı iyi deneyimler yaşatabilir. ama o terapinin yaşatabileceği hiçbir şeyi veremez. böyle bir alternatif.

2)sokaktan geçen herkesin bu terapi hakkında bilgi sahibi olduğunu filan mı sanıyorsun ben mi yanlış anladım? keşke senin dediğin gibi olsaydı da parası olan herkes gitseydi..

3)yapmaya çalıştığınız şeyin bir faydası olmaz demedim üstte. ama artık sana istinaden diyebilirim. sizin sorununuz diğerleriyle anlaşamamak. herkes kendini bir şekilde ifade eder. kimi susarak kimi ağlayarak kimi konuşarak. ifade etmek çok da önemli değil, doğrusunu yapabilmek önemli. o yüzden birbirinizle çok iyi arkadaş olmanız sosyal fobiden kurtulacağınız, ya da yol alacağınız anlamına gelmez. ayrıca bir tecrübe kazandırmaz. aksine toplumdan dışlanmışlığı pekiştirir. iletişimle ilgili bir kitap al, benim yaptığım gibi her ay 6.5 ytl vererek (çok bir para bastırmayacaksın yani) bir psikiyatriste git. psikolojiyle ilgili kitaplar oku. kendi kendine alıştırmalar yap. yeteneklerin geliştikçe bunu insanlara da göster. sosyal faaliyetlere katıl. sosyal faaliyet dediğimiz şey hiç tanımadığın insanlarla sanal alem üzerinde buluşma ayarlamak değildir. bu hastalık o kadar kolay geçmez. iyileşmek, iyi bir hayata, sosyal bir kimliğe kavuşmak bu kadar kolay değil. yoksa eskişehire yolun düşerse gel buluşalım adalarda bir dondurma yiyelim. ne faydası olacak?

boş işler peşindesiniz arkadaşlar. ha ama beni ilgilendirmiyor. ilgilendirmediği için kaale almazsanız da sevinirim. grup terapisine gidebilirsiniz dedim diye kızmanıza gerek de yok.. gidin köprüden atlayın demedim=)

Yorum

SF li insan nasıl grup terapisne gidiyor çok ilginç,oraya gidiyorsa onda SF yoktur...uyandınızmı?

Yorum

vardır da çok yoktur bence. zaten 10 yıldır odasından çıkmayan insanlara önermedim ki, internet aracığıyla başkalarıyla buluşan grup terapisine de gidebilir.. falan filan neyse ya. grubu da unutun terapiyi de bende zaten hiç gitmedim bilmiyorum napıyorlar orada doktorumla konuştuğum ve gidenlerin söyledikleri itibariyle faydalı olduğunu duymuştum.. duyunca biraz da okudum. o kadar yani. sevdiğimden değil.

Yorum

delete...

Yorum

takmayın kafanıza yaw. alla alla şimdiye kadar. 1o larca buluşmaya katıldım. hiç bi problem olmadı. güzel güzel konuştuk sohbet ettik. çok keyifli geçiyor buluşmalar. katılan arkadaşlar bilirler. bu satanstoyre noluyo anlamıyorum. korkmayın kimse kimseyi vurmaz orda. hani şizofrenikler buluşsa tamam, bu uyarıları anlarım. sf li sfli ile çok iyi anlaşır. geçin bunları kardeşim. bi buluşma yapıcaz onada kabak tadı verdiler. sayın modlar bu kurdu düşürdü içimize. zaten nickinide beyenmedim. satanstoyre. avatarınıda beyenmedim. senelerdir aynı. çok bilmiş bi havası var.

bu camiada benim sözüm geçer. beni dinleyin buluşmalara katılın. korkmayın kendinizi yenin.

muhabbetle....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: GTO
                                SF li insan nasıl grup terapisne gidiyor çok ilginç,oraya gidiyorsa onda SF yoktur...uyandınızmı?
                                sf düzeyi kişiden kişiye fark gösteriyor. ben şahsen buluşmalara gitmeden önce ilaçlarımı alırım. başka türlü zor. grup terapilerine katılmam güç. sadece dinlesem tamam ama söz bana verilmesin. kesinlikle verilmesin. düşünmesi bile ürkütücü. baya bi ilaç içmem lazım...

Yorum

İşleniyor...
                                X