olay cıgrından cıkmıs.ısteyen gelır ıstemeyen gelmez neyı tartısıyoruz anlamadımkı
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
buluşmaya ne dersiniz?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Orjinal yazı sahibi: radikaolay cıgrından cıkmıs.ısteyen gelır ıstemeyen gelmez neyı tartısıyoruz anlamadımkı
gelmeyenler çekemiyomu anlamadım gitti. gelmeyen sussun abi yorum yapmasın, kafa bulandırmasın.
gitmiyosan otur evinde, gidene mani olma bari...
not= çok geçmez bu konuyu kitlerler...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kinderoyüzden KİNDER e istinaden diyorumki, ben tutupta psikolojik rahatsızlığı olsunda ne olursa olsun gelsin demiorum,yaşadığım için biliyorum ve eminimki ufacık bir kendini ifade etme çabası bile sfli bir insana iyi gelebiliyo.yoksa herkes bastırır parayı gider bi grup terapisine.benim yapmak istediğim şey sadece bir alternatif.
1)yapmaya çalıştığın şeyin grup terapisiyle alakası yok. buluşmanız size grup terapisinden farklı iyi deneyimler yaşatabilir. ama o terapinin yaşatabileceği hiçbir şeyi veremez. böyle bir alternatif.
2)sokaktan geçen herkesin bu terapi hakkında bilgi sahibi olduğunu filan mı sanıyorsun ben mi yanlış anladım? keşke senin dediğin gibi olsaydı da parası olan herkes gitseydi..
3)yapmaya çalıştığınız şeyin bir faydası olmaz demedim üstte. ama artık sana istinaden diyebilirim. sizin sorununuz diğerleriyle anlaşamamak. herkes kendini bir şekilde ifade eder. kimi susarak kimi ağlayarak kimi konuşarak. ifade etmek çok da önemli değil, doğrusunu yapabilmek önemli. o yüzden birbirinizle çok iyi arkadaş olmanız sosyal fobiden kurtulacağınız, ya da yol alacağınız anlamına gelmez. ayrıca bir tecrübe kazandırmaz. aksine toplumdan dışlanmışlığı pekiştirir. iletişimle ilgili bir kitap al, benim yaptığım gibi her ay 6.5 ytl vererek (çok bir para bastırmayacaksın yani) bir psikiyatriste git. psikolojiyle ilgili kitaplar oku. kendi kendine alıştırmalar yap. yeteneklerin geliştikçe bunu insanlara da göster. sosyal faaliyetlere katıl. sosyal faaliyet dediğimiz şey hiç tanımadığın insanlarla sanal alem üzerinde buluşma ayarlamak değildir. bu hastalık o kadar kolay geçmez. iyileşmek, iyi bir hayata, sosyal bir kimliğe kavuşmak bu kadar kolay değil. yoksa eskişehire yolun düşerse gel buluşalım adalarda bir dondurma yiyelim. ne faydası olacak?
boş işler peşindesiniz arkadaşlar. ha ama beni ilgilendirmiyor. ilgilendirmediği için kaale almazsanız da sevinirim. grup terapisine gidebilirsiniz dedim diye kızmanıza gerek de yok.. gidin köprüden atlayın demedim=)
arkadaşlar bundan sonra olumsuz düşünenlerin yorum yapmasına gerek yok sanırım,çünkü sürekli bi tartışma ortamı çıkıyo,gelmek istemeyen gelmez bukadar basit.
radika,tavananna,tugru_sad,rugovali(çalıştığını söylemişsin ama belki bişekilde zamanın uyar diye yazıyorum),burak_baby_face gelebileceğinizi söylemişsiniz. nerelerde oturuyosunuz bilmiyorum,ben avrupa yakasındayım taksim çok bilindik ve uyar gibi geliyo. fikirlerinizi söylerseniz biyer kararlaştıralım....
Yorum
-
sakin ol yatamam buluşun bir şey demiyor kimse size
demez de zaten.. burası psikoloji forumu. burada herkes ne söylüyorsa diğerlerini düşünerek söylüyor. ben faydası olmayacağını düşünerek söyledim. sadece bir fikir bu kadar üstüne gitmeye gerek yok. zaten ikinci kez söylemeyeceğimi samimi bi dille söylemiştim. diğer herkes içinde geçerli bu kadar şey söylendi belki ama bu ve bundan sonraki buluşmalarda bu konuşanlar yorum yapmaz merak etmeyin. hadi bakalım. kolay gelsin..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: thorkardeşim orada çalışıyor size kahve ısmarlayabilirim
yine kesinleşirse bu forumdan üye arkadaşlarıma iletirim. bunun için bi başlık açmak gerekir, saat mekan tarih tam olarak belirtilir ve tel no bırakılmalı ( daha önce 3-5 buluşma düzenledim 10 kadar buluşmayada katıldım, ordan az çok bi deneyimim var
hayırlısı diyelim
yeni fobik arkadaşlar tanımak güzel olucak...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: rugovaliOrjinal yazı sahibi: thorkardeşim orada çalışıyor size kahve ısmarlayabilirim
yine kesinleşirse bu forumdan üye arkadaşlarıma iletirim. bunun için bi başlık açmak gerekir, saat mekan tarih tam olarak belirtilir ve tel no bırakılmalı ( daha önce 3-5 buluşma düzenledim 10 kadar buluşmayada katıldım, ordan az çok bi deneyimim var
hayırlısı diyelim
yeni fobik arkadaşlar tanımak güzel olucak...bir kapı var anahtarı hep zor
Yorum
-
Sevgili uyeler,
Bulusma konusunda iletisiminize PM ya da sahsi e-mail yolu ile devam edebilirsiniz. Ancak Portalimizda aciktan bu tarz basliklara izin vermiyoruz. Kisacasi, sahsi imkanlariniz ile randevulasin. Basliklarin psikoloji ile direkt olarak ilgili olmasini tercih ediyoruz.
Iyi paylasimlar.
Yorum
Yorum