Duyuru

Collapse
No announcement yet.

s.fobi - askerlik

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

benim de oldu hayatımda öyle tipler küçük düşürmeye dalga geçmeye çalışanlar bunlara cevap vermedin mi iyice tepene çıkıyolar önceleri sessiz kaldım baktım ki adam gibi adam değiller cevaplarını verdim benle dalga geçmeye çalıştıysa lafı ona soktum sonra yavaş yavaş azaldılar bunlar sessiz kalmakla olmuyo bi çığ gibi büyüyolar.aslında bunların sebebini %100 sensin zamanında güzel sosyal ilişkiler kursaydık adam akıllı şeyler yapsaydık iki üç işi bi arada götürebilseydik şimdi bunlar olmazdı bu şeyler birikince büyük bi probleme dönüşüyo...ben mesela kendimi kötü hissettiğim zaman çevremdeki az konuşan sessiz sakin tipleri ya da milletin gıcık aldığı tipleri düşünüyorum onlar da şimdi hayattın içindeler onlar da yaşıyolar diyorum onlar yaşarsa ben hayli hayli yaşarım diyorum iyi geliyo dene belki sende de işe yarar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: romeo44
      benim de oldu hayatımda öyle tipler küçük düşürmeye dalga geçmeye çalışanlar bunlara cevap vermedin mi iyice tepene çıkıyolar önceleri sessiz kaldım baktım ki adam gibi adam değiller cevaplarını verdim benle dalga geçmeye çalıştıysa lafı ona soktum sonra yavaş yavaş azaldılar bunlar sessiz kalmakla olmuyo bi çığ gibi büyüyolar.aslında bunların sebebini %100 sensin zamanında güzel sosyal ilişkiler kursaydık adam akıllı şeyler yapsaydık iki üç işi bi arada götürebilseydik şimdi bunlar olmazdı bu şeyler birikince büyük bi probleme dönüşüyo...ben mesela kendimi kötü hissettiğim zaman çevremdeki az konuşan sessiz sakin tipleri ya da milletin gıcık aldığı tipleri düşünüyorum onlar da şimdi hayattın içindeler onlar da yaşıyolar diyorum onlar yaşarsa ben hayli hayli yaşarım diyorum iyi geliyo dene belki sende de işe yarar
      hata %100 nasıl bende olur bunu kabul etmem yani sessiz kaldım cevap vermedim diye benmi kendimi bu hale getirdim ? cevap versem daha kötü oluyodu denemedimmi sanki? bu sefer dahada üstüme geliyolardı dayak yiyodum öyle daha kötü oluyodu

Yorum

ya bisiklet sürmeyi nasıl öğrendin bi anlatsanaa...(alakalı)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: romeo44
          ya bisiklet sürmeyi nasıl öğrendin bi anlatsanaa...(alakalı)
          kendi kendime düşe kalka ne ilgisi var şimdi :? :?

Yorum

alaka verdiğin cevapta yatıyo.Hayatta herşey hazır olarak gelmiyo önümüze onu biz istediğimiz şekle sokuyoruz.dövüyolar dalga geçiyolar diyosun ya sen onlara tavrını koyarsan mücadele edersin bisikleti sürmeyi düşe kalka öğrendiğin gibi onlarla mücadele etmeyi de düşe kalka öğrenmiş olacaksın.BU MÜCADELENİN BAŞI ZAHMETLİDİR AMA SONU TATLIDIR SONUNU GÖRMEK İNAN HERŞEYE DEĞER..

Yorum

yinede almayabilirler ayakta kırık varmıs gözde bozukluk vrmıs fobiyi sayma evt ama yinede bi dene rapor almayı yüzde 55 lik fln bende pek bi yer bilmem sokak ismi fln ama gezerim az da olsa bi iş bul çalış böyle kalma askerliini yaptıktan sonra deişmeye calış

Yorum

Aslında askerlik iyi bir fırsattır sosyal fobi açısından , çoğu şey topluca yapılır . Beni askere almadılar işitme engelli olduğumdan , alınsaydım sanırım belli bir faydası olurdu.

Yorum

Bende sosyal fobilyidimde senin gib bir sf liyi hayatımda ilk defa görüyorum . Yuh kardeşim sana başka birşey diyemiyorum 19 yaşındasın ve son 3 senede 5 kez dışarı çıktın oda bakkala gitmek için :S . Sen yaşıyon mu ya.. Dışarı çıkacak bir arkadaş çevren yoksa gir bir işe çalış, en azından boş vaktini öldürmüş olursun.
                  imza

Yorum

Gerçekten çok zor bir hastalık ben birebir yaşıyorum.Arkadaşın insanlarla etkileşim kuramamasını çok iyi anlıyorum onu ortama alıştıracak onun dilinden anlayan insanlar gerek benim karşıma hiç çıkmadı böyleleri ama inş. onun çıkar.

Yorum

Alakası yok Onu diyen albay seni keklemiş Şizofren olduğum halde gitmeme imkanım varken muayenede raporları gizledim ve kısa dönem askerlik yaptım Askeri hastanenin psikiyatri servisinde de tedavime devam ettim Afedersin ama o albay ...ndan uydurmuş veya seninle dalga geçmiş. Askere gitmediğin burdan belli zaten
                      Orjinal yazı sahibi: umut94
                      Psikiyatri klinik konseyde Albay yüzüme söyledi.
                      Last edited by umbrella; 28-11-2010, 09:11 PM.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: umut94
                        İyi halt ettin. Şizofrenden de bu beklenirdi. :th_cool:
                        Seviyesizleşmenize gerek yok; askerde psikiyatrik ilaç kullanılmıyor diye yazdın Bunun yanlışlığını belirtmek istedim.

Yorum

Durumu o kadar kötü deil ama sf yenmesi için kim ne der ne demez gibi düşündüğün için işin zor ama imkansız deil kolayı herkez başarır önemli olan zor olanı yapmak sen istersen bunu başara bilirsin sana güveniyorum. Forumdaki arkadaşlarda benimle aynı düşüncede olduklarından eminim. sen ne olursa olsun bu sf yenicem dedikten sonra iş bitiyor.

Yorum

İşleniyor...
                          X