sizde var mı böyle bi takıntı bilmiyorum fakat ben yüzümüzde mimiklerle oluşan çizgilere derinliklere çok takılıyorum.. çevremdeki yakınımdaki insanlara bakıyorum özellikle şu gülerken ağzımızın kenarında oluşan derinlik onlarda normal duruşda bile pek fark edilmiyo.. ama aynada kendime bakıyorum gülmesem bile o derinlik farkediliyo sanki.. ve alın çizgileri.. aynanın içine girip bakıyorum resmen belli oluyor mu diye.. tabi yakından bakılınca baya görünüyor.. ama uzaktan ve dikkatli bakmayınca farkedilmiyo.. sonra kendi kendime ohoo onlar ilerki hayatım da iyice belli olacak özellikle gülme hatları derinlikleri.. diye kendime kompleks yapıp krem falan kullanmaya başladım ama normal cild kremleri.. fena halde taktım gidip aynada bakıp bakıp geliyorum krem falan.. biri duysa güler bu halime heralde..
gerçi netten dr sordum çok kendini göstermiyorsa birşey yapmaya gerek yok mimikleri az kullanmaya çalışın dedi.. belli oluyorsa şimdi veya ilerde botox düşünülebilir yada cild kremlerinden kısmende olsa faydalananilirsiniz dedi.. bu botox cilde yağ enjekte etme heralde.. gerdirme.. pahalıdır heralde ve faydası olduğu kadar zararıda vardır.. gerçi hiç birşey yapamayacanda bazı insanların erkek olsun bayan olsun cildine bakıyorum pürüzsüz ne derinlik ne çizgi ne başka birşey.. :roll:

Yorum