kararsızlık...hissizlik..dünyanın her geçen gün daha çekilmez hale gelmesi..havanın,insanların,gündemin,her şeyin kirlenmesi..Bazı insanların sokak köşelerinde ölüme terk edilmesi ve kimsenin dikkatini çekmemesi..bir yandan da paris hiltonun köpeklerine malikane yaptırması..Dünyanın adaletsizligi ve eşit olmadıgımız bir dünyada insanlar arasında ucurumların derinleşmesi.Bunun bizi bölmesi.Şaka gibi ölümlerin olması,canımızı yolda bulmuşcasına yaşamaya zorunlu bırakılmamız,güven duygusunun yok oluşu,çocukluktaki tatlı anıların gitgide daha uzak görünmesi...nostalji duygusunun bedeni bir giysi gibi sarması..sosyal güdülerin körelmesi,saflık duygusunu,ilk kez keşfetmeyi özlemek..depresyona giden yeni bir kapı gibi...özümü geri istiyorum.sf ile hayatım ve ben değiştik.ama dünya aynı kararlılıkla karşımda.Onun kuralları var,biraz farklı.Paraya göre işliyor,değişiyor,yeri geliyor yok etmek üzerine oyunlar oynuyor.Ve insanlık aynı döngüde dönüp duruyor..doğadan ve doğallıktan gitgide bir adım uzağa..
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
sf ve kısırdöngü
Collapse
X
-
Ne güzel açıkladın kardeşim.Sen olayı tanımlamışsın ama sorununu çok iyi anlayabiliyorumİçinden çıkılmaz gibi görünen durumu ve senin tanımladığın işte bu kör düğüm olan kısır döngüyü.Bu sosyal fobinin düzeltme çabası içerisindeyken bir şeyleri düzene koyma çabası içerisindeyken aslında karşımızdaki manzaranın içimizde ne kadar derin yaralar açtığını gösterir.
Yorum
-
ya dostum yazını okudum da bir tane olumlu cümle kurmamışın. bu kadar olumsuz cümle temelli bir hayatta asosyal olmakta çok sürpriz değil, sanırsam.
bir gün kendi kendine böyle içten yaptığın herşeyi, hareketleri, yüzünü, elini, gözlerini, aileni, ağaçları, çiçekleri, böcekleri, dünyaı, güneşi sevdiğini söyledin mi?
aslında herşeyde hayır olduğunu, ölümde bile bir güzellik olduğu, herşeyin biribirnden farklı olduğunu, dünyanın bu farklılıklarla ayakta kaldığını, depresyonun bile kendi içinde bir güzelliği barındırdığını, insanların kötü diye tanımladığımız davranışlarında bile bir muhteşemlik olduğunu, kısacası herşeyin olduğu gibi süper ve mükemmel olduğu kuşku götürmez bir gerçekliktir.
dünyanın tek bir kuralı vardır. nasıl görmek istersen sana öyle bakar..
Yorum
Yorum