Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Bu Hastalığın Sonu Yok mu :(
Collapse
X
-
Bu Hastalığın Sonu Yok mu :(
Merhaba arkadaşlar sf olduğumu bu siteyi keşfedince öğrendim..bildiğiniz gibi belirtiler aynı konusamama ortamlarda bulunamama vs..benim sorunum ailemin sf yi bilmemesi..ve üzerime çok geliyolar dısarı cıkmıyosun arkadas edinmiyosun..yasın ilerlediğinde senin icin cok kotu olacak falan diyolar..benimde canıma tak etti artık..DAYANAMIYORUMM(
Etiketler: Yok
-
Arkadaslar Bu Hafta Üniye Baslıyorum..Yeni İnsanlar Arkadaslar Tanıyacam..Ama Nasıl Olcak Bende Bilmiyorum..Genelde Kızlardan Cekinirim..Ne Yapıcam Bilmiyorum
-
somut örnekleri bi kenara bırakmalı. tedavi olmak lazım. olmadı başka bi doktora gitmek, ve Allah'tan sabır dilemek...
Leave a comment:
-
Guest repliedOrjinal yazı sahibi: SF*Ben Artık Dayanamıyorumya Herkesin Üzerime Gelmesinden Bıktım
sen kaçtıkça seni bulurlar adeta
şimdi sana diyorum ama kendim senden daha beter yaşıyorum aynı şeyleri
sevdiğin şeyleri yap düşünmemeye çalış
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: SF*Ben Artık Dayanamıyorumya Herkesin Üzerime Gelmesinden Bıktım
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: SF*İyileşebileceğime Artık İnanmıyorum..Yaşıyomuyum Ölümüyom Belli Değil..Sfli Olmak Ne Kadar Zor Bişeymiş..Hiç Kimseye Söyleyemiyorum Söylesemde Derdimi Anlatacağıma İnanamıyorumBen Napıcam Bundan Sonra
Leave a comment:
-
Guest repliedValla aynen sana varya a dan z ye katılıyorum
ben 22 yasındayım artık kendi başıma ayakta durmalıyım ama yapamıyorum hala
bu gidişle de yapamıycam diye korkuyorum kendime de güvenmiyorum
Ha belki belli bi mesleğim olsa mesela polis olsam veya öğretmen ilk 1 ay sıkıntı çekerim ama sonra yavaşda olsa açılırım
ama mesleğimde yok orada burada çalışınca bir sürü insan çıkıyo karşına Ve buda beni çok zorluyo
ben bi insanla çok zor konusurm muhabbet kurarım ama sevdimmi de sonuna kadar giderim
Leave a comment:
-
İyileşebileceğime Artık İnanmıyorum..Yaşıyomuyum Ölümüyom Belli Değil..Sfli Olmak Ne Kadar Zor Bişeymiş..Hiç Kimseye Söyleyemiyorum Söylesemde Derdimi Anlatacağıma İnanamıyorumBen Napıcam Bundan Sonra
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: rugovaliOrjinal yazı sahibi: SF*18 Yaşındayım..Sıkıntılarım ;
* Yolda yürürken herkes bana bakıyomus gibi geliyo dısarı bile zor cıkıyorum
* Okulda Kafede veya farklı bir ortamdayken konusmalara katılamıyorum.konustugum zamanlardada bir çırpıda cıksın gitsin istiyorum..rezil olup alay etmelerinden korkuyorum..
* Yolda yürürken karşıdan bi tanıdık gelmesini istemiyorum yollarda dua ederek gidiyorum
* öss sınavına girdim yeni okuluma nasıl baslıcam nasıl arkadaslıklar edinecem onları düsünüyorum
Aklıma gelenler bunlar..
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: _Scylla_bu siteden sf'li bi kaç kişiyle tartışıyoruz,konuşuyoruz. aynı şeyleri paylaşıyoruz istersen tanışalım
oysa ne kadar sf li varki. bi sf li arkadaş arasan bulamazsın. ama benim en azından 15 küsür sf li arkadaşım var. bunların çoğunluğu buluşmalar sayesinde oldu.
bu aktiviteler bizim için terapi oluyor. ama maalesef burdaki forumun bu konudaki politikası son derece yanlış... sf li olarak dışarı çıkma sanal ortamda arkadaşlar bul istiyorlar...
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: SF*18 Yaşındayım..Sıkıntılarım ;
* Yolda yürürken herkes bana bakıyomus gibi geliyo dısarı bile zor cıkıyorum
* Okulda Kafede veya farklı bir ortamdayken konusmalara katılamıyorum.konustugum zamanlardada bir çırpıda cıksın gitsin istiyorum..rezil olup alay etmelerinden korkuyorum..
* Yolda yürürken karşıdan bi tanıdık gelmesini istemiyorum yollarda dua ederek gidiyorum
* öss sınavına girdim yeni okuluma nasıl baslıcam nasıl arkadaslıklar edinecem onları düsünüyorum
Aklıma gelenler bunlar..
Leave a comment:
-
Aynı şeyler hatta kelimesi kelimesine bana da söyleniyor.Bugün dersaneye başladım,son senem...Nasıl ders çalışıp dersaneye devam edeceğim ben?O kadar kötüydüm ki anlatamam da ne yapayım yani vallahi hayatım kaydı.Paso yeniyeni şeyler çıkıyor.
Dersaneden geldim annem babam hemen soruyor hatta kardeşim de...Fakat onları hayal kırıklığına uğratmak(Ki bu konuda birçok kez uğrattım)artık bei kahreder halde ve ben sadece iyi demekle yetindim...İçim kan ağlarken...
Leave a comment:
-
Guest repliedyaşadığın durumları birçok sosyal fobili yaşıyor bende yaşıyorum benim biraz tipim de düzgün insanlar yolda genelde bakarlar ve bu durum bana tam bir eziyet oluyor gözlerimi kaçıracak yer arıyorum aslında normal insanlar bu durumdan hoşlanırlar ama bizim durumumuzdakilere tam bir eziyet oluyor
Leave a comment:
Leave a comment: