Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yüz kaslarım seğiriyor :((

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Yüz kaslarım seğiriyor :((

ben 4 yıldır SF yim. 21 yaşımda yakalandım bu hastalığa. öncesinde çok rahat girişken ünv. neredeyse her derste konuşan birisiydim ama bir gün aşık oldum hem de sınıftan birisine ve o gün tir tir titremeye başladım anlam veremediğim bir şeklide çocuğu gördüğüm an kafam dahil tüm vücudum titriyor ve yüzüm kızarıyordu ellerde aşırı titreme kalemi elimden düşürüyordum ve rezil oldum ünv.de depresyona girdim. yer yarılsada yerin dibine girseydim daha iyiydi dedim çözemediğim şey şu ben daha önce de aşık oldum hem de kaç defa ama hiçbirinde böyle bir şey yaşamadım o yüzden nedenini hala bulamıyorum ve o günden sonra artık titreme korkusu başladı bende ve bu aşırı anksiyete ile her kimi görsem titreyeceğim korkusuyla aşırı heyecanlanma başladı ve gülümseyememe sorunu çıktı. insanlara tebessüm edemiyorum yüz kaslarım seğiriyor. dudaklarımın kenarları nasıl oynuyor anlatamam. bu yüzden artık sokağa çıkmak istemiyorum tanıdık birisini göreceğim diye korkuyorum bütün arkadaşlarımdan soyutladım kendimi ilaç kullanıyorum ama işe pek yaradığı söylenemez.doktorum sen önceden böyle birisi değilmişsin bu geçici Duygu geçecek bunu yeneceksin diyor ama bende mücadele edecek güç yok inanın.. insanlara 2 güzel laf edemiyorum yüzüm gözüm seğirmeye başlıyor bu sefer diyorum ki ya ne diyorlardır acaba bu kız bizi kıskanıyor mu?? halbuki benim içimde hiçbir kötü niyet yok ama elimde değil kontrolüm dışı oluyor bu. ne zaman geçecek ölene kadar benimle mi olacak bu hastalık? mesleğimi icra edemeyeceğim diye çok korkuyorum nasıl çalışacağım nasıl bütün gücümü çekip almışlar sanki.. depresyondayım hem de feci (

:cry:

Yorum

geçmiş olsun öncelikle .. gülümseme ve gülmeyle ilgili bu anlattığına benzer şey bende de oluordu .. sanki o an kendine odaklanmaktan kaynaklanan , ya da ne yapacaını bilememekten olan birşey .. ve anlattığın gibi seğirme şeklinde de oluordu .. zamanla o kayboldu .. içten gülüşlerim az oluyor artık .. belki de ondan ..

nispeten geç bir yaşta deneyimlemişsin sf yi .. umarım bu iyileşmeyi kolaylaştırıyordur .. umutsuz olma asla ..

Yorum

zamanla kaybolduğunu duymak beni umutlandırdı umarım bende de yokoluverir hayatımı öyle zorlaştırıyor ki bu durum anlatamam herkesten kaçar oldum insan içine çıkmak istemiyorum aşık olmaktan korkuyorum daha böyle sürüp gider

Yorum

anlattıkların aynı bendede var geçmiş olsun.
          <div><strong>Bir g&uuml;n d&uuml;nyaya ait b&uuml;y&uuml;k bir derdin olursa</strong><br /><strong>rabbine d&ouml;n&uuml;p, &laquo; benim b&uuml;y&uuml;k derdim var ! &laquo; deme</s

Yorum

geçer inşallah doktoruma söylediğimde ilk önce bana pek inanmadı ''ne diyordun Duygu ne demek gülümseyemiyorum ben görüyorum gayet güzel gülümsüyorsun o da nereden çıktı?'' falan diyerek hafife aldı biraz.. sonra paxil verdi ama o biraz kötü etkiledi beni sonra paxera 10 mg verdi onu içiyorum şimdi bakalım inşallah iyi gelir.. doktor beni teselli ediyor bilindik laflar bence doktorun da seni anlayamadığı düşündüğün an bütün umutların bitiyor işte ben o durumdayım ya da başka bir doktora görünmeliyim bilmiyorum...

Yorum

bende de oluyor gülemiyorum,insanalra karşılık veremiyorum,aşık olmaktan korkuyorum...yani tamı tamına senin anlattıklarının hepsini yaşıyorum..evet ızdırap verici ama benim de elimde değil kendimi kontrol edemiyorum.bende doktoruma söylemeyi düşünüyorum..bakalım ne olacak..

Yorum

sf nedir ?

ayrıca hersey hastalık mıdır yahu ??

Yorum

dün dışarıya annemle bir çıkayım dedim tüm günüm rezil oldu kabus gibi bir gündü annem öğretmen yolda her önümüze çıkan onun tanıdığı çıkıyor herkes soruyor beni kızınız mı hocam falan diye ben kekeliyorum başlıyor kalp çarpıntısı yüz kaslarım seğirmeye başlıyor eller tüm vücut titremeye başlıyor.. ondan sonra aynen o halde 2 saat boyunca yürüdüm ve düştüm yere artık o kadar sıkmışım ki kendimi kaslarımı öyle gerginim ki patlamaya hazır bomba gibiyim kendimde değilim kendime mukayet olamıyorum dolayısıyla yere düştüm hemen dolmuşa bindirdim annemi ve doğruca eve... ve evde ağlama seansları başladı ağlıyorum derdime bir çare arıyorum paxera 10 mg kullanıyorum ama bir çaresi yok ölmeyi istiyorum bu hayat çekilmez oldu benim için yaşamak istemiyorum ( dışarıya çıkmadan kimseyi görmeden dört duvar arasında yaşayacağıma öleyim daha iyi diyorum annem şükret Allah'a ağzından yel alsın tövbe de her şeyin sağlam geçecek bunlar diyor ama anlayamıyor beni bu kadar çaresiz kalmasaydım ölmek istemezdim inanın...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Duduygu
                    dün dışarıya annemle bir çıkayım dedim tüm günüm rezil oldu kabus gibi bir gündü annem öğretmen yolda her önümüze çıkan onun tanıdığı çıkıyor herkes soruyor beni kızınız mı hocam falan diye ben kekeliyorum başlıyor kalp çarpıntısı yüz kaslarım seğirmeye başlıyor eller tüm vücut titremeye başlıyor.. ondan sonra aynen o halde 2 saat boyunca yürüdüm ve düştüm yere artık o kadar sıkmışım ki kendimi kaslarımı öyle gerginim ki patlamaya hazır bomba gibiyim kendimde değilim kendime mukayet olamıyorum dolayısıyla yere düştüm hemen dolmuşa bindirdim annemi ve doğruca eve... ve evde ağlama seansları başladı ağlıyorum derdime bir çare arıyorum paxera 10 mg kullanıyorum ama bir çaresi yok ölmeyi istiyorum bu hayat çekilmez oldu benim için yaşamak istemiyorum ( dışarıya çıkmadan kimseyi görmeden dört duvar arasında yaşayacağıma öleyim daha iyi diyorum annem şükret Allah'a ağzından yel alsın tövbe de her şeyin sağlam geçecek bunlar diyor ama anlayamıyor beni bu kadar çaresiz kalmasaydım ölmek istemezdim inanın...
                    duyguccum çok üzüldüm gerçekten konuşmak istersen pm den msn adresini atabilirsin seni dinlerim

Yorum

''destiny'' sağol ben 9 yıldır vejeteryandım sanırım ağır bir anemik tablo ve b12 eksikliğinden vücutta kan demir bitmiş vücut iflas bu durumda aşırı kaygı endişe depresyon olurmuş ve sinir sistemi çökermiş artık et yemeye başladım ve şu bir iki gündür daha iyiyim inan.. o kadar inat ederdim ölene kadar et yemeyeceğim diye ama bedelini ağır ödedim diyebilirim

Yorum

ulen ben de mi aşık olunca böyle olacak acaba bende de var bana kaygı oluşturan bi durumla karşılaşırsam elim ayağım titriyo istemsiz şekilde boynumu oynatıyorum umarım yenersin bu sorununu öyle bi problemki hayatın içine ediyo ne kendin olabiliyosun ne içinden geleni yapabiliyosun

Yorum

İşleniyor...
                        X