''arkadaşlarımla oynarken'' diyemeyeceğim çünkü artık etrafımda arkadaş kalmadı herkesten kendimi soyutladığım için ama kuzenlerimin arkadaşlarıyla falan oyun oynayalım diyorlar hadi okey oynayalım tam da dört kişiyiz ee herkes biliyor ne duruyoruz oynayalım. iyi oynayalım bari KALBİM NASIL HIZLA ÇARPIYOR BAYILACAK GİBİ OLUYORUM ELLERİM TİR TİR TİTRİYOR VE BEN TAŞLARI DAĞITAMIYORUM DÜŞÜRÜYORUM.. sonra diyorlar ki üstüne git Duygu mücadele et hayatın içine karış at kendini hayata falan filan.. e böyle elinde olmayan nedenlerle kontrolüm dışı bu duruma maruz kalınca ben çekiyorum rlimi eteğimi ne yapayım.. ya da yüz kaslarım seğiriyor, karşımdakinin yüzüne bakamıyorum bu sefer kafamı çeviriyorum yüzümü saklamak için ee iletişim sıfır dolayısıyla.. HAYAT ÇOK GÜZEL BELKİ AMA BEN TAT ALAMIYORUM MUTSUZUM...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Ellerimin titremesinden tavla oynayamıyorum :(
Collapse
X
-
sosyal fobinin en tipik özelliklerinden bir tanedir, titreme. bence bi doktora git. sana kaygı giderici ilaçlar (anksiyolitik ilaçlar) yazsın. kaldı ki bu ilaçlar insanın tansiyonunuda indiriyor. ne zamanki kendini diğer isnanlara beğendirme duygusundan vazgeçsen ve insanları, olayları aklında büyütmesen titreme de geçecektir. bir de ıvız zıvırdan herşeyden konuşmaya çalış. dikkatini kendi içinden çekmeye çalış.dış dünyaya kendini odakla. kendini kontrol etmekten vazgeç. aklında davranışlarını tasarlama. herşey senin istediğin gibi olamaz. herşeyi kontrol edemezsin. herkeste seni sevmek ve onaylamak zorunda değil. olayları akışına bırak. zaten şimdiye kadar kontrol altına almaya çalıştın da ne değişti. gelecekte yaşayacağın olayları aklından hiç geçirme.
-
senin ilacını biliorum galiba benzer durumları tecrübe etmiş bi insan olarak vakti zamanında internetteki araştırmalarım sonucu, o küçücük pembe hapla tanıştım. zamane doktoruma da anlatmıştım böyle böyle bi ilaç varmış kullansam bi yan etkisi olur mu diye, bi dene bakalım demiştim. o gün bu gündür el titremelerim yüzde 80 e yakın azaldı diyebilirim. o pembe mutluluk hapımın adı dideral. beta bloker tarzı bi ilaç. kalp atış ritmini azaltıyo haliyle titremede azalıo. ama sen gene de bi doktora danış, benim lafımla hareket etmeni istemem. allahım eski günleri hatırlıorum da telefonu titreşime alırsın ya aynı onun gibi tüm bedenimle titreşime geçiodum ya umarım sen de çözüme ulaşırsın.
Yorum
-
Arkadaşlar teşekkürler... ben dideral kullanmama rağmen pek bir faydasını gördüğüm söylenemez hem de sabah yarım akşam yarım alıyordum.. dediğin gibi yaşadıklarımızı bir biz biliyoruz bir de Allah.. Allah'ım yardımcımız olsun yoksa bu hayat böyle çekilir gibi değil resmen bir azap kabus
Yorum
-
bende de oluyor öyle fobik bi durumla karşılaşınca kalbim küt küt atıyo yok yok gülbenin dediği gibi küt küt değil güp güp atıyo elim ayağım falan titriyo istemsiz şekilde tik oluştu bende boynum oynuyo.Hele babamdan gizli bazen evin tuvaletinde sigara içiyorum böyle bir heyecean kalp çarpıntısı el ayak titremesi olamaz babamın yakalamasına razıyım artık yeter ki şu hallerden kurtulayım :!:
Yorum
-
konusmak isteyen varsa msn adresimi eklesin hepinizle konusmak istiyorum
quvar_s@hotmail.com sewqiler
ezqi meLodi...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: chatLaqqqnasıl qectini sölim her kelimemin ardına gülücük gizledim
önceleri zorunluydu qülüşlerim sonra baktım ki kahkaha atmaya baslamısım
sizde yapacaksınız inanıyorum
Yorum
Yorum