Duyuru

Collapse
No announcement yet.

KöPeğin ısırma olasılığı

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• KöPeğin ısırma olasılığı

hayatta köpekle hiç ikili mücadeleye girmemiş, köpeğin anılarda hiç bir iz bırakmamasına rağmen, karşılaşmaktan korkmak, yol değiştirmek,dağ bayır dolanıp mümkünse izini kaybettirme telaşı...

takmışsın kafayı

Yorum

tecrübeyle sabit izleri halen bacağımı süslüyor.
      <div align="center">her seciş&nbsp; bir vazgecistir, her vazgecis bir kaybedistir</div><br />

Yorum

Zamanında benide ısırmıştı . Ama ben korktuğumdan değilde köpekleri sevdiğimden. Yanına yaklaşıp elimi uzatmıştım sevmek için bacağımdan ısırmıştı. Küçükken köpekleri çok severdim.

Yorum

benzer korkuların alt bellekte yer ettiği zamanlar hep ,yaşça küçük olduğumuz zamanlar.
          kimimiz hatırlar ,kimimiz unutur.bana kalırsa bu durumun tek sebebi sorumsuz yetkililer ve hayvansever müsfetteleri.---!!!
          düşünün bi kere kediden korkanımız ne kadar azdır.ama konu köpek olunca işler değişir.
          bizim küçük halimizle önümüze çıkan büyük vahşi yaratıktır köpekler....
          korkmayanlar sadece ve sadece evinde köpek olupta bebekten beri alışık olanlar.
          Doğum yapan herşey dişidir. Kadınların ezelden beri bildiği kainatin dengelerini erkekler de anlamaya başladıkları zaman, dünya daha iyi bir dünya olmak üzere degişmeye baslamış olacaktır.

Yorum

eskiden bende çok ama çok korkardım hatta yolumu bile değiştirir,yolumu uzatırdım ama o zamanlar yaptığım yanlışı artık yapmıyorum.o da eskiden korku psikolojisiyle köpeğe bakardım yaklaşıyormu diye ve gerçekten tesadüfmü nedir köpekte yaklaşırdı ama artık köpeklerin yanından onlar yokmuş gibi geçiyorum onlarda ben yokmuşum gibi duruyor yerlerinde...

Yorum

Köpekler bölgelerini koruma içgüdüsüne sahip yaratıklar. Sahiplendikleri bölgelere giren yabancıları havlayarak uzaklaştırma içgüdüsüne sahipler

Ama sokak köpekleri için konu bu kadar basit değil, benimsedikleri bölgeler insanlarla ortak kullanım alanı olduğu için kimin bölgesinin (yani yaşadığı sokakların) üyesi kimin değil olduğuna karar veremiyorlar. Ve genellikle kimseye havlamazlar.

Kendilerinden korkan birini fark ettilermi köpek diyorki "aaa bu benden korktuğuna göre kesin benim bölgemde bir yabancı, o zaman buna havlamam lazım"

Benim bu konuda geliştirdiğim yöntem şudur (belki işine yarayabilir) havlayıp saldıran bir köpeğe dönüp "olum bu kaldırımlar bu asfalt benim paramla yapıldı, sen kimin bölgesinde kime havlıyorsun" demek. Köpek bu çıkışımı görünce Gıyyk diyor sonra dönüp uzaklaşıyor ) artık hayvan ne anlıyorsa dediklerimden ve vücut lisanımdan

Tabii köpeklerele konuşmak garip görünebilir, onu da kabul ediyorum.
              Olduğumuz her şey düşüncelerimizin sonucudur
              -Buda-

Yorum

İşleniyor...
              X