bende bir sosyal fobigim kendimi hep yalniz hissediyorum arkadaslarimdan kendim uzaklasiyorum onlara layik deilmisim gibi hissediyorum sanki benden sıkılıyolarda soyliyemiyolarmis gibi geliyo neden hep boyle dusunuyorum bu dusuncenin yanlis oldugunu bildigim halde surekli boyle dusunuyorum okulada bu yuzden ara verdim sunumlarda basarisiz oldugum icin artik kacmak istedim o ortamdan herkes bnm basarisizligimi izlemek zorunda deil diye dusundum yapamiyorsam demekki burayi hak etmiyorum diye dusundum off niye boyleyim ??
ve özel iliskilerimdede boyleyim kimseyi haketmedigimi dusunuyorum sadece guzellik ve iyi niyetli olmak yetmiyor diye dusunuyorum onemli olan sosyal bir insan olabilmek bence korkulari olmayan ama ben deilim bu yuzden beni sevecek kisi boyle sevsin diyorum bazen ama pek sevilcek ozellikler deil bunlar ömür boyu yalniz kalmaya mahkummu olacagim
ve özel iliskilerimdede boyleyim kimseyi haketmedigimi dusunuyorum sadece guzellik ve iyi niyetli olmak yetmiyor diye dusunuyorum onemli olan sosyal bir insan olabilmek bence korkulari olmayan ama ben deilim bu yuzden beni sevecek kisi boyle sevsin diyorum bazen ama pek sevilcek ozellikler deil bunlar ömür boyu yalniz kalmaya mahkummu olacagim
Yorum