merhaba yaşım 25 yaptıgım pek cok seyden utanıyorum kendimle barışık degilim kendime cok yabancıyım baska biri olmak istiyorum.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Sosyal fobi ve aşiri utanma
Collapse
X
-
ben senden de kötüydüm.(şimdi biraz iyiyiyim,fakat hala adam yerine konmakta ciddi problemlerim var,42 yaşında olmama rağmen) tedavi babında elimden geleni ardıma koymuyorum.kafadan hacamat yaptırıyorum,ilaç kullanıyorum,yapabilirsem ufakta olsa ağız kavgası cinsinden )insanlarla kavga ediyorum(tedavi etmiyor ama takıntının acısını hafifletiyor),çörekotu yiyorum,dişimi misvaklıyorum,yürüyüş yapıyorum,dua ve ibadet ediyorum (ibadetim aynı zamanda Allah rızası için) ,sırada sülükle tedavi var.heralde en son elektroşoku deneyeceğim.kısmetde ne varsa artık..Last edited by birzamanlarben; 06-01-2016, 12:16 AM.
Yorum
-
Bunlar sadece düşünce bende kendimi sevmiyordum herşeyden çekiniyor utanıyorum hep olumsuz düşünüyordum sonradan okb ye çevirdi çok acı çektim çok geriye gittim ama simdi düşününce kim onlar diyorum ben herkesten iyiyim diyorum biz çok hassas insanlarız herkesi kendimiz gibi sanıyoruz ama insanlar öyle değil acımasız oyuzden guclu oluşan ailene saril dostlarına sarol onlardan başka kimsenin gözüne girmeye çalışma sen özel ve teskin bu dünyada kendi değerini bil düşüncelerle yıpratma pişman olursun
- 1 like
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Sevdalim View PostBunlar sadece düşünce bende kendimi sevmiyordum herşeyden çekiniyor utanıyorum hep olumsuz düşünüyordum sonradan okb ye çevirdi çok acı çektim çok geriye gittim ama simdi düşününce kim onlar diyorum ben herkesten iyiyim diyorum biz çok hassas insanlarız herkesi kendimiz gibi sanıyoruz ama insanlar öyle değil acımasız oyuzden guclu oluşan ailene saril dostlarına sarol onlardan başka kimsenin gözüne girmeye çalışma sen özel ve teskin bu dünyada kendi değerini bil düşüncelerle yıpratma pişman olursun
Yorum
Yorum