Arkadaşlar ben geceyi daha çok seviyorum ve gece geç saatlere kadar uyuyamıyorum.bunun sf ile de yakından ilgisi var sanırım.
Aranızda benim gibi gececi olan kimler var
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Gece Yaşayanlar
Collapse
X
-
önceleri geceleri yaşardım.ama artık korkuyorum. her dakika sesler geliyor.bakıyorum ne var diye etrafıma. ama kimse yok .(
-
Bunda ne var ki benim de eşim sıkça mini etek giyer hem de işyerinde.
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: 01234sen niye doğru dedin
Bi bildiğinmi var , konuş anlat biz yabancı değiliz
Bilgi paylaştıkça büyür
valla bugün araştırma sonuçlarını koyacam siteyeyani bişey bilmeye gerek yok, gözlem önemli, ki ben çok iyi bir gözlemciyimdir, hiç gözümden kaçmaz .. hatta bazen kendimi tutamayıp güldüğüm olmuştur, erkeğinde bana ters baktığı ( not: mini etek giyen ben değil, başkalarına yani)
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: 01234Bi araştırmaya göre erkekleri en çok cezbeden şey Mini etekmiş ,
kesinlikle katılıyorum bu araştırmaya
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: 01234ne diyosun , valla mı , iyi düşündünmü
benim ilgi alanıma giren avatar koymak demek sitenin kapatılmasına dek gidebilirdaha usluplu bu , beğendinmi, mini etekli kız
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: 01234sonbahar avatarın dikkatimi dağıtıyor
Hakkaten insanın içi sızlıyor çocuğun düştüğü durumu görüncebayıldım avatara....çocuğa ordada rahat yok, az sonra daha senin ilgi alanına giren avatar koyacağım, bekle ve gör
Leave a comment:
-
Geceleri bende çok seviyorum, karanlığı, bazen sessizliği dinlerim, ürkütücü gelsede...
ama sabah 7 de kalktığım için, sıkar biraz geç vakte kadar oturmak
Leave a comment:
-
sabah 8 de mesai yapacaksan gece 12 de uyuyosunişsiz olduğum dönem bende aynıydım sabahlardım...gündüz de uyurdum
Leave a comment:
-
Bende gececiyim, ama gece oturmanın sf den kaynaklandığını sanmıyorum... bazen gece yalnız, tek başıma hiç karışan olmadan takılmak hoşuma gider, ama bazen de karışan olmasını issterim, acayip sıkılırım, o bazenlerde gündüz oluyor..
Leave a comment:
-
Sabah erken kalkıp ta işe gitme derdi olmayanlar için geceler keyiflidir muhakkak...
Leave a comment:
-
geceleri yaşamayı severim. sırdaşım arkadaşım geceler. aslında ben yanlızlığı severim. yanlızlıkta beni sever...
Leave a comment:
-
gündüz ne konuşacam,nasıl yapacam millet ne der bir gören olan korkusuyla stres hat safhaya ulaşıyor.gece kendimle başbaşayım sadece kendimi dinliyorum.
Leave a comment:
-
Guest repliedgeceyi bir çok kişi sever gece herkes eline ayağını çekiyor hayattan daha bir sakin oluyor ve daha bir özgür oluyorsun...o yüzden güzel gelir gece....ben de gece herkes yattıktan sonra tv seyretmeyi çok severim mesela
Leave a comment:
Leave a comment: