Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Gece Yaşayanlar

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• erkan71
    adlı üyemiz Gece Yaşayanlar konusunu başlattı

Gece Yaşayanlar

Arkadaşlar ben geceyi daha çok seviyorum ve gece geç saatlere kadar uyuyamıyorum.bunun sf ile de yakından ilgisi var sanırım.
    Aranızda benim gibi gececi olan kimler var

• friend
    replied
    önceleri geceleri yaşardım.ama artık korkuyorum. her dakika sesler geliyor.bakıyorum ne var diye etrafıma. ama kimse yok .(

Leave a comment:

• beran
    replied
    Bunda ne var ki benim de eşim sıkça mini etek giyer hem de işyerinde.

Leave a comment:

• sonbaharr
    replied
    Orjinal yazı sahibi: 01234
    sen niye doğru dedin

Bi bildiğinmi var , konuş anlat biz yabancı değiliz

Bilgi paylaştıkça büyür

valla bugün araştırma sonuçlarını koyacam siteye
    Toplum içinde diyelimki metroda, nerde mini etekli bayan varsa tüm gözler onda oluyor yani bişey bilmeye gerek yok, gözlem önemli, ki ben çok iyi bir gözlemciyimdir, hiç gözümden kaçmaz .. hatta bazen kendimi tutamayıp güldüğüm olmuştur, erkeğinde bana ters baktığı ( not: mini etek giyen ben değil, başkalarına yani)

Leave a comment:

• sonbaharr
    replied
    Bi araştırmaya göre erkekleri en çok cezbeden şey Mini etekmiş ,

kesinlikle katılıyorum bu araştırmaya
    doğrudur

Leave a comment:

• sonbaharr
    replied
    alemsin ya sen çok yaşa emi

Leave a comment:

• sonbaharr
    replied
    ne diyosun , valla mı , iyi düşündünmü

benim ilgi alanıma giren avatar koymak demek sitenin kapatılmasına dek gidebilir
    daha usluplu bu , beğendinmi, mini etekli kız

Leave a comment:

• sonbaharr
    replied
    sonbahar avatarın dikkatimi dağıtıyor

Hakkaten insanın içi sızlıyor çocuğun düştüğü durumu görünce
    çok tatlı demi bayıldım avatara....çocuğa ordada rahat yok, az sonra daha senin ilgi alanına giren avatar koyacağım, bekle ve gör

Leave a comment:

• sonbaharr
    replied
    Geceleri bende çok seviyorum, karanlığı, bazen sessizliği dinlerim, ürkütücü gelsede...
    ama sabah 7 de kalktığım için, sıkar biraz geç vakte kadar oturmak

Leave a comment:

• yaren25
    replied
    sabah 8 de mesai yapacaksan gece 12 de uyuyosun işsiz olduğum dönem bende aynıydım sabahlardım...gündüz de uyurdum

Leave a comment:

• exreds
    replied
    Bende gececiyim, ama gece oturmanın sf den kaynaklandığını sanmıyorum... bazen gece yalnız, tek başıma hiç karışan olmadan takılmak hoşuma gider, ama bazen de karışan olmasını issterim, acayip sıkılırım, o bazenlerde gündüz oluyor..

Leave a comment:

• impulsivite
    replied
    Sabah erken kalkıp ta işe gitme derdi olmayanlar için geceler keyiflidir muhakkak...

Leave a comment:

• rugovali
    replied
    geceleri yaşamayı severim. sırdaşım arkadaşım geceler. aslında ben yanlızlığı severim. yanlızlıkta beni sever...

Leave a comment:

• yaren25
    replied
    gündüz ne konuşacam,nasıl yapacam millet ne der bir gören olan korkusuyla stres hat safhaya ulaşıyor.gece kendimle başbaşayım sadece kendimi dinliyorum.

Leave a comment:

• Guest's Avatar
    Guest replied
    geceyi bir çok kişi sever gece herkes eline ayağını çekiyor hayattan daha bir sakin oluyor ve daha bir özgür oluyorsun...o yüzden güzel gelir gece....ben de gece herkes yattıktan sonra tv seyretmeyi çok severim mesela

Leave a comment:

İşleniyor...
X