arkadaşlar konsantrasyonun eksikliğinin SF ile alakası nedir? Ben temelde yatan sorunun bu olduğunu düşünüyorum... bunu geliştirdiğimizde sorunda kalkacaktır diye umuyorum.. SF nedir insanlardan duyulan endişe... dolaysıyla insanlarla konuşamıyoruz... ama odaklanabilseydik konulara endişe ortadan kalkacaktır.... sizler ne diyorsunuz ?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Konsantrasyon ve SF...
Collapse
X
-
Re: Konsantrasyon ve SF...
Orjinal yazı sahibi: bonnieOrjinal yazı sahibi: exredsarkadaşlar konsantrasyonun eksikliğinin SF ile alakası nedir? Ben temelde yatan sorunun bu olduğunu düşünüyorum... bunu geliştirdiğimizde sorunda kalkacaktır diye umuyorum.. SF nedir insanlardan duyulan endişe... dolaysıyla insanlarla konuşamıyoruz... ama odaklanabilseydik konulara endişe ortadan kalkacaktır.... sizler ne diyorsunuz ?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: bonniebenim bir önerim yok. kendim çözemedim. anksiyete yüzünden yazmam gereken yazıyı yazamıyorum. konstantre olamıyorum aynı şekilde. o yüzden sakinleştirici içmeyi düşünüyorum. xanax aldım doktorumdan. anksiyetem azalırsa, daha rahat yazarım belki diye.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: bonnieOrjinal yazı sahibi: exredsOrjinal yazı sahibi: bonniebenim bir önerim yok. kendim çözemedim. anksiyete yüzünden yazmam gereken yazıyı yazamıyorum. konstantre olamıyorum aynı şekilde. o yüzden sakinleştirici içmeyi düşünüyorum. xanax aldım doktorumdan. anksiyetem azalırsa, daha rahat yazarım belki diye.
Yorum
Yorum