Duyuru

Collapse
No announcement yet.

SF - Maddiyat ilişkisi nedir sizce?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• SF - Maddiyat ilişkisi nedir sizce?

Bence sf ve maddi durum arsında çok büyük bi bağlantı var sanki

yani sf liler bi çok şeyde arka planda durur

Peki şunu düşünün piyango dan 1 trilyon para çıktı size Yine sf li olarak kalırmısınız yoksa bazı şeyleri aşmak çocuk oyuncağı haline mi gelir.

Bence para inanılmaz derecede herşeyi her problemi silip atar .

Güç sizin elinizdeyse onu kullanırmısınız yoksa yine arka planda kalırmısınız

param olsa benim sf em daha çok artar,daha çok bilgisayarda vakit geçirirm,bencil şeyleri daha çok yaşarım,
    <br />

Yorum

Yani maddi durumunuz iyi olabilir ama ben aşırı bi zenginlikten bahsediyorum

Mesela düşünsenize hayal ettiğiniz herşey size açılmak zorunda çünkü siz birşeylerin mücadelesini vermeyeceksiniz

size kafadan direk heryerde vip muamelesi yapılacak

canınızmı sıkkın hemen arabayı hazırlatıp amerika ya gideceksiniz ve daha bi çok şey

yani sf yi hatırlamanıza zamanınız bile olmayacak

Yani para aktivitie yapmanızı sağlayacak vede zaman hızlı akmaya başlayacak

Tamam direk hemen değişmez ama çok büyük bi güç olmaz mı sizce arkanızda hissettiğiniz

Ekleme: araba hazırlatmak derken Havaalanına kadar gitmek için Yoksa biliyorum baya uzak amerika anca uçak çözüm olur

Yorum

bence haklısın.benim sf sorunum yok.ama düşünsenize böyle bir sorunum olsa bile çok aşırı param olsa.çok lüks yerlere gideceğim için her yerde krallar gibi muamele görürüm.emrimde bir sürü insan olur.e bu durumda insan nasıl özgüvensiz bir tip olabilir ki.kimse sana posta koyamadıktan sonra asar keserim sonra tabi böyle bir sorun kalmaz
        yazmasaydım cıldıracaktım

Yorum

lanet olsun parasınada hastalığınada sf sniede hayatada kızlarada lanet olsun
          <br />

Yorum

nuri alço gibi bir laf edeceğim ama para her kapıyı açar!

şunu da unutmamak lazım paranın sağladığı mutluluk gelip geçicidir..

Yorum

hayatı maddi anlamda gelecek kaygısı çekmeden yaşamak (işssizlik kendi başına bi depresyon sebebi zaten)
              daha iyi eğitim imkanları
              hep daha iyi tatiller
              daha fazla kitap
              daha fazla film
              ve daha iyi bi doktor.

para çözüm değil. ama çözümün bi parçası olabilir. kesinlikle.

Yorum

para çok şey değiştirir. kendine güvenmeni sağlar.

sosyal ortamlara girmek bile parayla..

elimdeki para ile en iyi doktorlara gidebilirim.

az veya çok faydası olur elbet. ama hastalığımı kökünden iyileştirmeyeceği malum..

Yorum

Aman Allah korusun, çok paranın çok sorumluluğu olur... Hem Sf'den kurtulmuş olmayacaksın; sadece o elindeki yüklü miktar insanların sana yaklaşmanı sağlayacaktır. İnsanların seni her halinle kabul etmelerini sağlayacaktır. Senin sen olmanı sağlamaz, her ortamda sf'siz doğal, korkusuz bir insan olmanı sağlamaz, ama gerçek anlamda... sadece o yüklü miktarın arkasına sığınmış olursun ki, birçok insan var ki parası olmadığı halde paralı olanlardan bin kat mutlu... Demek istediğim SF böyle yok edilecekse varsın yok edilmesin... Sonra hayatta herşey para üzerine kurulabilir, sevgi terimi, içtenlik terimi yalan olur... bEnCe tabii...

Yorum

İşleniyor...
                  X