Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Uçak fobisi buyrun uzmanlar sızde ıcerı.....

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Uçak fobisi buyrun uzmanlar sızde ıcerı.....

Özellikle bu konu içinde forumda bulunan psıkolog ve uzmanlara soyluyorum.......Uçak fobısı için neler öneriyorsunuz?Umarım bırınızde acıklar cunku hasta olan arkadaslarım bırbırlerını oldukca desteklıyrolar ama sızlerınde bıraz asagı ınıp destek olmanız gerektıgıne ınanıyorum........
    GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ

Geçen gun tvde ızlemıstım doktorlar programıydı sanırım.....Psıkolıjık sorunlar hakkında bı uzman psıkıyatrıst bıseyler anlatmıstı.......
    en az 1.5 saat korktugunuz ortamda bulunun ve yasadıgınız o kaygı korku bı yere kadar artacak ama bellı bı sevıyeden sonra aynı kalıcak hatta yavaslıyor olacak..........dedı

Yorum

hmmm pekala ben kendı kendıme bı yolunu buluurm....

Yorum

Düşündüğüm gibi hiç uzman yok bunu açıklayabilecek....ben bı ıkı arastırma ıle buldum sonucu.....Burdan okuyup ucusta huzura kavusabılrısınız..
        http://www.sabah.com.tr/Ekler/Pazar/...n_cagin_fobisi

Yorum

Haklısınız yaşadığınız anksiyete bir ölçüye kadar...Ancak Kemal Sunal örneğini unutmamakta da fayda var....

Yorum

5 mg diazem, yarım dideral, hayırlı yolculuklar diler

Yorum

Ucak korkusunu ucaga binmeden aylarca once nefes egzersizi ile ve egzersizle hallettim.Ama 15 saat suren ucus son 4 saate girince yarim tablet xanax aldim.Ama inanir misini sadece o koltukta oturup bisey yapamamak sikintisi vardi.Simdi geri donus icin heyecanlaniyorum.Ama bu benim hayatimin bir parcasi.Anksiyete ya da stres ne bilmiyorum artik ama bu sikintiyi aylar oncesinden yaptigim nefes egzersizleri ile yenmeyi ve yuzlesmeyi deniyorum.Ilac yanimda bulunsun ama kullanmamak icin elimden geleni yapiyorum.Kafami dagitmaya birileri ile konusmaya filan calisiyorum))

Iste ben yeniden iyilesmeyi ogreniyorum

Yorum

İşleniyor...
              X