Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sosyal Fobililer Kendinize Gelin!!!

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

bilmiyorum ama derslerim çok şükür baya iyi ama felaket hareketliyim. derslerde dalga geccicekler diye birşey yapmıyorum ama içimden bişey sürekli dürtüyo kalksana konussana enerjimi harcamam lazım

hiperaktivite ilaçlarından kullandım ufakkene aptal gibi olmustum bidaha içirmediler
    öldürmeyen acı güçlendirir !

Yorum

sen de pis çağların etkisi var inşallah kaza bela almadan kurtulursun şu hastalıklardan cümlemize

Yorum

BU düşündüklerini bende düşündüm

aslında sf li insanlar çok dürüst temiz doğru insanlardır genellikle

görüntü meslesi ile sınırlı değil olay yani benim görüntüm fena değildir Yani sana şunu söyliyim hangi kıza teklif etsem benle çıkar hatta etmesemde onlar teklif eder (abartmıyorum)

ama yinede ben sf liiim

Her sf li kendine özgüdür ...mesela benim için kariyer önemlidir kariyerim olmadığı için şu anda özgüvenim sıfırımn altında Tabi birazda megalomanlık var ama kariyersiz bi hiçsen SF li olup çıkıyosun

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Nnetmaniaa
          BU düşündüklerini bende düşündüm

aslında sf li insanlar çok dürüst temiz doğru insanlardır genellikle

görüntü meslesi ile sınırlı değil olay yani benim görüntüm fena değildir Yani sana şunu söyliyim hangi kıza teklif etsem benle çıkar hatta etmesemde onlar teklif eder (abartmıyorum)

ama yinede ben sf liiim

Her sf li kendine özgüdür ...mesela benim için kariyer önemlidir kariyerim olmadığı için şu anda özgüvenim sıfırımn altında Tabi birazda megalomanlık var ama kariyersiz bi hiçsen SF li olup çıkıyosun

işte herkesin önemsediği şeyler farklıdır. önemsediğin şey sende yoksa kendini eksik hissedersin ve özgüven kaybı yaşarsın. bu da seni sosyal fobiye iter.
          öldürmeyen acı güçlendirir !

Yorum

scyalla ya katılıyorum
            <br />

Yorum

düşünmek yetiyormu?...

Yorum

sosyal fobi, bunları bilip de fobik olmaktan kurtulamamak zaten. tüm bunları içimden bin kez söylüyorum da gene de yolda yürürken insanların gözünün içine bakmaya çekiniyorum. halbuki biliyorum herkes kendi halinde, dikkat çektiğim falan yok ama.

Yorum

kimsenin beni umursamadığını biliyorum. etrafımda her yönden benden beter insanlar olduğunu biliyorum. ama bunlar normal sakin bir zamanda düşündüklerim. her seferimde kedi kendime söz veriyorum sakin olacam diye. kendimi ikna etmek için savaşıyorum resmen. ama bir ortama girdiğimde tüm telkinlerim buhar oluyor. insanlarla konuşamıyorum. hepsi diken gibi oluyor gözümde. terleme, titreme, nefes alamama, konuşamama, ve tabiki atak. bilinç gidiyor belli bir süre. zaten SF bunları bilip elinde olmadan yaşamaktır. bunları hem bilip hem yaşamıyorsak zaten hasta değilizdir. evet SF bencede kişiye özgü. bendede kariyer ve dış görünüm küçükken yaşadıkları SF,ye neden oluyor. bunu aşmam gerektiğini biliyorum. şu an savaş halindeyim resmen. ama inanın bu çok sancılı bir süreç. SF,yi ve ağır depresyonu yendiğim gün benim doğum günüm olacak.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: porcupine_tree View Post
                    Uzun oldu ama hepsini okuyun faydasını göreceksiniz.

Ya arkadaşlar buradaki başlıkları okuyorum ve inanın şok oluyorum ve bazen çok sinir oluyorum. SF'li arkadaşlar Allah aşkına (ateist adama Allah dedirttiniz :P) kendinize gelin ya. Niçin utanıyorsunuz bu kadar, neden kendiniz hayattan geri çekiyorsunuz? Bunları okuyun ve okuduktan sonra sadece biraz düşünün en fazla 5 dakika.

Etrafınıza bakın ne kadar çok namussuz, yalancı, riyakar, iki yüzlü insanlar var eminim. Okulda not için hocalara yağ çeken tipler, iş yerindeki patron yalakaları, gözünü para bürümüş patronlar, arkasından sövdüğü adamın yanında onun yüzüne gülen tipler, sizi kazıklamaya çalışan esnaf, sizi kandırmaya çalışan emlakçı, depozitonun üstüne yatmaya çalışan ev sahibi, sürekli milleti gözetleyen komşular, hiçbir konuda sorumluluk almayan yalancı politikacılar. Evet eminim biriyle karşılaşmışsınızdır. Peki bunlar utanıyorlar mı bu yaptıklarından? Hayır utanmıyorlar. Hayattan olabildiğince zevk almaya bakıyorlar. Sizin ne düşündüğünüz önemli değil onlar için. Onlar hayatı bu kadar dolu dolu yaşarken siz neden utanıyorsunuz. Asıl utanması gereken onlar değil mi?

Bir başka konu kendini çirkin bulanlar; vücudunda kusur olarak nitelediğin şeyleri sen mi seçtin? Niye bunu bu kadar kafaya takıyorsunuz. Herkes filmlerdeki dizilerdeki gibi yakışıklı veya güzel değil. O hayatlar gerçek değil televizyondaki her şey yalan gerçek olan sizsiniz.

Sonra sürekli kendisini başkalarını izlediğini düşünenler; arkadaşım milletin işi gücü yok da seni mi izleyecek, herkes kendi derdinde kimisi kredi kartı borcuna batmış, kimisi sevgilisi ile ayrılmış, kimisi işsiz kalmış. Adamın başka işi gücü yokta vay x nasıl yemek yiyor, vay x'e bak ne komik, vay x'e bak ne garip mi diyecek. Arkadaşım sen milletin hayatında o kadar önemli değilsin herkesin daha önce de dediğim gibi derdi var, düşünecek, hakkında konuşacak daha önemli konuları var.

21 yaşındaki eski bir OKB'li
                    yazdıklarında haklısın ama bilinc altı işte benim geçmişimde kolay geçmedi dalgamı geçilmedi dıslanmadınmı dayamı yemedim korkakmı yetiştirilmedim ailemin kavgaları yokmuydu yada tırnaklarımmı ice cökük deil bunları artık vicudumda noksanlıklarmı var kücükken gecirdim ameliayları bel göz ki belimin sag kısmında hala cıkıklık var elbisemden belli olmasada bunları atlatmak istiorum ama cok fazla bişeyde yapamıorum açılamıyorum özellikle yabancı insanlarla konusamiyorum biyerede gitmiyorum anca dısarı cıkıp mahallede tur atıyorum arkadaslarım bile msnde cok az konusuo bende kuzenlerim fln açık oldugu halde yada onların yanına gitsem nolcak diye düsünüyorum yabancı insanlarla konusamamamin nedeni hep terslikler olcakmıs gibi gelio ilac kulanıorum citoles o biraz hefes yapıo gerçi sanmaki iyleşmek istemioz ama unutmadık cektiklerimiz kolay deil

Yorum

İşleniyor...
                    X