Duyuru

Collapse
No announcement yet.

*_Bir umut vaR_*

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• *_Bir umut vaR_*

psikoloji-gen msn grubu

tüm sf li ve okb li, yahut benzer rahatsızlıkları olan arkadaşlarımızı grubumuza bekliyoruz. seviyeli bir muhabbet ve derlerimizi paylaşmak için psikoloji-gen msn gurubumuza katılın..

group816028@groupsim.com msn listenize ekleyin...

bu aralar paso geyik olmaya başladı ama hadi neyse, aramızda psikolog, filozof ve hocalarında olması güzel onlardan baya bi şey öğrenmek mümkün. şimdilik güzel ama beğenmediğim sohbetlerde olmuyor değil..

Yorum

grup çok güzel bir anda birçok kişiyle tanışıyorsunuz.SFliler için güzel bir düşünce sohbet,konuşmak iyidir

Yorum

eet harika bir grup muhabbet hiç bitmiyor
        sf lilerin sorularına cogunlukla "ilacımız yok" deniyor (kelin ilacı olsa... ) manasında
        ama cok güsel bir ortam herkese tavsiye ederim...

(Bahadır
        hayalet hbybgb )
        ....Engeller Takılmak İçin Değil,Aşılmak İçindir....

Yorum

grubumuzda psikologta vardı. nere gitti bilemiyoruz. geyiğe gelemedi galiba. en kısa zamanda tekrardan görmek isteriz kendisini...

Yorum

Arkadaşlar 250 üyeye yaklaştığımız şu günlerde ufak bi kaç tatsız hadise yüzünden kapadığım üyelikleri tekrardan açtım. Bilginize...

msn listene ekle = group816028@groupsim.com

Yorum

tekrardan kapamak zorunda kaldım, üye olmak isteyen sf'li arkadaşlarımız varsa bana özelden msn adreslerini bildirsinler..

sevgilerimle...

Yorum

baya 250 kişi olduk, çokluk olunca böyle istenmeyen adamlarda oluyor, şimdi bi çoğunu eledik, güzel muhabbet var,

Yorum

hiç sevmedim bu grubu. sırf geyiksiniz kardeşim.

Yorum

İşleniyor...
                  X