Duyuru

Collapse
No announcement yet.

*_Bir umut vaR_*

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• rugovali
    adlı üyemiz *_Bir umut vaR_* konusunu başlattı

*_Bir umut vaR_*

psikoloji-gen msn grubu

tüm sf li ve okb li, yahut benzer rahatsızlıkları olan arkadaşlarımızı grubumuza bekliyoruz. seviyeli bir muhabbet ve derlerimizi paylaşmak için psikoloji-gen msn gurubumuza katılın..

group816028@groupsim.com msn listenize ekleyin...

• tharkun
    replied
    hiç sevmedim bu grubu. sırf geyiksiniz kardeşim.

Leave a comment:

• rugovali
    replied
    baya 250 kişi olduk, çokluk olunca böyle istenmeyen adamlarda oluyor, şimdi bi çoğunu eledik, güzel muhabbet var,

Leave a comment:

• rugovali
    replied
    tekrardan kapamak zorunda kaldım, üye olmak isteyen sf'li arkadaşlarımız varsa bana özelden msn adreslerini bildirsinler..

sevgilerimle...

Leave a comment:

• rugovali
    replied
    Arkadaşlar 250 üyeye yaklaştığımız şu günlerde ufak bi kaç tatsız hadise yüzünden kapadığım üyelikleri tekrardan açtım. Bilginize...

msn listene ekle = group816028@groupsim.com

Leave a comment:

• rugovali
    replied
    grubumuzda psikologta vardı. nere gitti bilemiyoruz. geyiğe gelemedi galiba. en kısa zamanda tekrardan görmek isteriz kendisini...

Leave a comment:

• megalaz
    replied
    eet harika bir grup muhabbet hiç bitmiyor
    sf lilerin sorularına cogunlukla "ilacımız yok" deniyor (kelin ilacı olsa... ) manasında
    ama cok güsel bir ortam herkese tavsiye ederim...

(Bahadır
    hayalet hbybgb )

Leave a comment:

• taita
    replied
    grup çok güzel bir anda birçok kişiyle tanışıyorsunuz.SFliler için güzel bir düşünce sohbet,konuşmak iyidir

Leave a comment:

• rugovali
    replied
    bu aralar paso geyik olmaya başladı ama hadi neyse, aramızda psikolog, filozof ve hocalarında olması güzel onlardan baya bi şey öğrenmek mümkün. şimdilik güzel ama beğenmediğim sohbetlerde olmuyor değil..

Leave a comment:

İşleniyor...
X