Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bu kadar da olur mu ya?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Bu kadar da olur mu ya?

Ya sen kalk bir yıl boyunca çalıs emek wer sınawda bir heyecan bassın seni bildiğini unut yok böyle bişey ya bi ağrı girmiş sınawda karnıma sınawın daha başında gözetmenden lavabo için izin istedim 5 dakka ordan gitti zaten lavaboya gitmek için izin istemekten çekindiğim için en az 10 dakka da öyle kıvrandım durdum ne acı bi durum ya ben lanet olsun diyorum başka bişey demiyorum biri beddua mı etti ne yaptı ya çok moralim bozuk ya hiç beklediğim gibi geçmedi tüm hayallerim yıkıldı planlarım alt üst oldu

üzülme arkadaşım hayatını birkaç saatlik sınavla vermek zorunda olduğun ve o sınavda da kötü zamanlar geçirdiğin için,

seni hayatını birkaç saatlik sınavın sonucuna göre adam sayıp saymamaya karar verecek olanlar üzülsünler hallerine..

bakış yada yorum bir yana cidden üzüldüm arkadaşım , hayatın her aşaması bir sınav ve en kötüsü de girmek ve hatta geçmek zorunda olduğumuz bir sınav maalesef. benimde çok oldu stresten karın ağrılarım, sınava girersin çıktığında canın sıkkın morajlin bozuk, geçemediğin sınavın sonucunu karın ağrını bahane ettiğini sanan insanlarla dolu çevren,kimse derdini anlamıyor tabii..

kimseyede anlatman açıklama yapman gerekmiyor,hayat senin hayatın mücadele senin mücadelen,sen bu savaşta seninle aynı cephede olanlarla ol, sana destek olanlarla ol,azmini ve inancını kaybetme, amaaan bir sene kaybettim deme geç olsun güç olmasın istediğin okula git,istediğin mesleği yap çok çalış, kendini sına,ortamını hazırla ve kendini o sınavdaymış gibi hissettirecek şeyler yap,mesela deneme sınavlarına gir karın ağrın onlardada aynı şekilde oluyosa bir sonrafki sınava kadar bunu geçirmek için mutkala bir doktora görün, önce engelleri kaldır sonra yardır ne diyeyim geçmiş olsun,ama hayattan hayatta başına gelenler yüzünden vazgeçme.
    ÖMÜR, UMUTTAN ÖNCE BİTMELİ...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: e_can View Post
      üzülme arkadaşım hayatını birkaç saatlik sınavla vermek zorunda olduğun ve o sınavda da kötü zamanlar geçirdiğin için,

seni hayatını birkaç saatlik sınavın sonucuna göre adam sayıp saymamaya karar verecek olanlar üzülsünler hallerine..

bakış yada yorum bir yana cidden üzüldüm arkadaşım , hayatın her aşaması bir sınav ve en kötüsü de girmek ve hatta geçmek zorunda olduğumuz bir sınav maalesef. benimde çok oldu stresten karın ağrılarım, sınava girersin çıktığında canın sıkkın morajlin bozuk, geçemediğin sınavın sonucunu karın ağrını bahane ettiğini sanan insanlarla dolu çevren,kimse derdini anlamıyor tabii..

kimseyede anlatman açıklama yapman gerekmiyor,hayat senin hayatın mücadele senin mücadelen,sen bu savaşta seninle aynı cephede olanlarla ol, sana destek olanlarla ol,azmini ve inancını kaybetme, amaaan bir sene kaybettim deme geç olsun güç olmasın istediğin okula git,istediğin mesleği yap çok çalış, kendini sına,ortamını hazırla ve kendini o sınavdaymış gibi hissettirecek şeyler yap,mesela deneme sınavlarına gir karın ağrın onlardada aynı şekilde oluyosa bir sonrafki sınava kadar bunu geçirmek için mutkala bir doktora görün, önce engelleri kaldır sonra yardır ne diyeyim geçmiş olsun,ama hayattan hayatta başına gelenler yüzünden vazgeçme.

ya walla çok destek oldu sözlerin aynen deiğin gibi kimse inanmıo ki aa herkese olur tabi stresten ama normal bişey değildi benimki kime inandıracaksın ki anam babamdoğru düzgün inanmıo başkası nasıl inansın dediğin gibi kimseye inandırma gibi bi zorunluluğum da yok ben başarımı biliyorum kendimi biliyorum haklısın ikinci sınaw için doktora gitmem lazım dersten daha fazla bu yönde eksiğim war benden çok kötü olanlar bile geçmişler beni sağlık olsun ikinci sınawda kurtarma ihtimalim zor ama war sonuçta imkansız değil psikoloji istediğim için puanı çok yüksek oluo çok çok teşekkür ederim sözlerin için yaşadığım durumu harfiyyen biliosun
      selametle...

Yorum

Çok haklısın. İnsanın hayatını böyle bir iki sınava bağlıyorlar.

Fakat sınav olmadan da olmuyor, zor bir durum.

Dur bakalım belki bu ilk sınavdan geçersin. Yelkenleri hemen suya indirme.

Sınava giderken hafif bir yatıştırıcı alsan olmaz mıydı acaba?
        Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)

Yorum

lys için derslerden daha önemlisi bi psikolojik destek almam lazım okul da uyuyo rehberlik servisi de uyuyo ne iştir anlamadım ordaki gözetmene de kıl oldum sınaw sonuna kadar arkamda durdu psikolojik baskı yapıo arkadaş kağıdı yırtıp çıkcaktım nerdeyse neyse sağlık olsun bi daha yaşamam böle bişey umarım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: invasor
            dancerboy
            geçmiş olsun umarım mutlu mesut olursun sonunda ..

teşekkür ederim inşallah yaşamam ah bi psikoloji kazanıyım başka hiç bişiey istemiom

Yorum

İşleniyor...
            X