slm arkadaslar nasilsiniz bende surekli olum duygusu var bu nasil bir sey hep aklima kutsal degerlere kufur geliyor sanki azrail hep yanimdaymis gibi geliyor uykularim kaciyor bu nasil bir sey aranizda benim gibi olan varmi
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
takintimi
Collapse
X
-
bu takıntının bir çeşiti bende de var arada daha da yoğunlaşıyor.bende nasıl atlatacağımı bilmiyorum ama şöyle düşünüyorum ben çok önem veren biriyim dini değerlere ben RABBİMİ seviyorum onunda yüreğimi bildiğini biliyorum.ne gelirse gelsin.bunlar kötü niyetle söylenmiş şeyler değil...biz insanıyoruz bu yüzden böyle oluyor.takıntılarımız yoğunlaştırmayı değil de inancımızı yoğunlaştırmaya çalışalım.çok iyi gelecek bence...
Yorum
-
Ölmekten korkuyorsun lakin bu takıntıyla yaşamdan da birşey anlamıyorsun. Tam ardasın ve bunun sorumlusunu arıyorsun,bu durumda da herkesin sık sık düştüğü hataya düşüp,alaksız olsada Tanrı ya çıkarıyorsun faturayı.Kırılma noktasında olan her insanın vereceği tepkiler arasındadır bu. Azrailin bir sürü işi var sanmam ki seninle oyalansın 8) onu düşünen sensin..uzaklaştıranda sen olacaksın.
İlaçlarını düzenli kullanıyor musun?
Yorum
Yorum