Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sf Den Kurtuldum Sayılır Ama Yeni Bir sorunum Var İMDAT!!!

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

  • Sf Den Kurtuldum Sayılır Ama Yeni Bir sorunum Var İMDAT!!!

    Merhaba arkadaşlar. Sosyal fobi teşhisiyle Lustral isimli ilacı 5 yıl boyunca 100mg/gün şeklinde kullandım Dozu azaltarak 2-3 ay önce ilacı bıraktım. Büyük oranda sosyal fobiden kurtuldum. Titreme, kızarma vb. artık yok denecek kadar az. Ama hala "tanımadığım insanlardan korkma" durumu söz konusu.

    En basitinden bir örnek: Biriyle kavga edeceğim diyelim, karşımdaki benden kat kat zayıf biri, birbirimize girsek bir kaç hamlede indirebilirm bunu biliyorum ama cesaret edemiyorum ki bu duygu bende hayata küsüp İNTİHAR etmeyi düşündürmeye başladı. Yapabileceğim bir şeyi yapmaya cesaret edemediğim için"kendime çook kızıyorum".
    Sonuç olarak araştırdıklarımdan anladığım kadarıyla cesaret veren bazı ilaç türleri varmış (DİKKAT uyuşturucuyu kastetmiyorum.!!!) acaba bunlardan kullanayım mı evetse isimleri ya da marka veremiyorsanız etken maddeleri nedir? HELP!

  • #2
    cesaret yureğın derınlığındedır ılacta deıldır ; ılaclar sadece beynın onune gecıp bazı duyguları gormezlıkten gelır yapay cesaretten kımseye hayır gelmez . korkularınla yüzleş , belkı de ıcınde bulunduğun tarıfını yapamıorsun ... korkaksın demıorum ama sorun cıkmasın hersey tatlıya bağlansın dıyede kendını ezdırmeye tahammul edemıorsun , ozaman benden sana bı tavsıye ; dinsizin hakkından ımansız gelır yerı geldımı dişini göster bence yoksa kendınle barısık yasayamazsın ...

    Yorum


    • #3
      SLm.
      Sorun da orada zaten, daha önce başarılı olduğum bir işte bile sanki ilk kez yapacakmışım da başaramayacakmışım gibi bir his geliyor. Bunun için sormuştum ilaç olayını. AMa sanırım yok Cavap için sağol

      Yorum


      • #4
        @psikoloji1234: Keşke müzikle olsa ne güzel olurdu ama sanmıyorum.

        @01234:Teşekkürler

        Bu arada yukarıda 2. mesajımda belittiğim hissi giderecek birşey biliyorsanız lütfen söyleyin. Özellikle ilaç pls (yazamam diyorsanız özelden mümkünse)

        Yorum


        • #5
          bu durumda sf yi tam anlamıyla yenememişsin,cesaretim yok diosun çünkü kendine güvenmiyorsun zaten sf nin altında yatanda özgüven eksikliğidir.konuşmak varken neden milleti dövüceksin bence kabakuvvetle suusturmak ezmek acizliktir. acaba dövüşle falan mı ilgileniyorsun ?yeteri kadar sinirini bozup adrenalinini tavan yaptıran biri denk gelirse senden daha iride olsa döversin.

          Yorum

          İşleniyor...
          X