Duyuru

Collapse
No announcement yet.

kalbim hızlı hızlı çarpıyor

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• kalbim hızlı hızlı çarpıyor

Herkese merhaba;
    Film izledim.Filme adam çocuğu dövüyordu hem de kötü bir biçimde.Kalbim güp güp atmaya başladı.Hala geçmedi hızlı hızlı atması biraz azaldı.Önceden böyle bişey olmazdı şimdi niye böyle oluyor anlamadım.

Siddet iceren seyler izleme, romantik bir film yok mu ?
    so you're saying there's a chance ?

Yorum

senin durumunda ki biri için normal happygirl ama heyecan korku ve kaygı duyduğun anlarda diyaframdan ( karnından ) nefes al uzun uzun burundan alıp ağızdan ver sakinleşirsin...

KuzuZade
      Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
      BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
      Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

Orjinal yazı sahibi: fulia
        etkilendinmi adamın çocuğu dövmesinden?
        evet etkilendim önceden de izlerdim hiç böyle etkilenmezdim böyle kalbim hızlı hızlı atmaya başladı tekrar geliyor herhalde anksiyete dedim.Beynime o korku,kaygı işlenmiş bi kere ne zaman kalbim hızlı hızlı atsa sanki yine o anları yaşayacakmış gibi oluyorum.O zamanlar,o görüntüler kare kare aklıma geliyor.Arkadaşlar bu yaşadığımız korku,kaygı anlarını beynimizden silmenin bir yolu yok mu?Bunlar her aklımıza geldiğinde bizi böyle rahatsız mı edecek,kaygıya,korkuya kapılmamıza mı neden olacak?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: happygirl View Post
          evet etkilendim önceden de izlerdim hiç böyle etkilenmezdim böyle kalbim hızlı hızlı atmaya başladı tekrar geliyor herhalde anksiyete dedim.Beynime o korku,kaygı işlenmiş bi kere ne zaman kalbim hızlı hızlı atsa sanki yine o anları yaşayacakmış gibi oluyorum.O zamanlar,o görüntüler kare kare aklıma geliyor.Arkadaşlar bu yaşadığımız korku,kaygı anlarını beynimizden silmenin bir yolu yok mu?Bunlar her aklımıza geldiğinde bizi böyle rahatsız mı edecek,kaygıya,korkuya kapılmamıza mı neden olacak?
          O kaygiyi aklina getiren seylerin listesini yap, neyi izlediginde, hangi durumla karsilastiginda kaygi/endise yukseliyorsa bunlardan uzak dur.
          so you're saying there's a chance ?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: fulia
            neşeli komedi seni anlık kaygılarından uzaklaştıracak bir film izlesen?
            ne bileyim filmde öyle şiddet middet bişey yoktu adam birden vuru vuruverdi çocuğa.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BeyZade View Post
              senin durumunda ki biri için normal happygirl ama heyecan korku ve kaygı duyduğun anlarda diyaframdan ( karnından ) nefes al uzun uzun burundan alıp ağızdan ver sakinleşirsin...
              sağol beyzade evet diyafram nefesi cuma günü doktorum progamında kadın anlattı nasıl nefes alınacağını.

Yorum

İnsan duygularını ön plana çıkaran her olayda, durumda kalbi bir nebze olsun hızlanır ve sen bunu genelde hissetmezsin fakat o an artık kalbine odaklaşmışsın ve sonuç olarak böyle bir şey hissetmişsin gayet normal bir durum.
                Hayat masal gibidir ; ne kadar uzun olduğu değil , ne kadar iyi olduğu önemlidir.

Yorum

))))))))))))) Demekki etkilenmişsin filmden...
                  Her şey güzel olacak...

Yorum

sen cymbalta kullanıyordun değilmi ? cymbalta kalp atışında böyle şeyler yapıyor banada olmuştu düzeldi,bi kaç gün aralıklı şekilde kalp atışın hızlanabilir.
                    içindeki öküz e oha de.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: teknik literatür View Post
                      sen cymbalta kullanıyordun değilmi ? cymbalta kalp atışında böyle şeyler yapıyor banada olmuştu düzeldi,bi kaç gün aralıklı şekilde kalp atışın hızlanabilir.
                      evet 2. günüm.

Yorum

Aynı benden işte...Ben dövüş filmi izlesem dövüşçü kimliğe bürünüyorum,duygusal film izlesem duygusal oluyorum,azim konulu filmler izlesem azimli oluyorum...Daha kötü sahneler izlememeliyim,çok kötü şeyler olabilir sonra :P
                        Beni bir gün unutacaksan, bir gün bırakıp gideceksen, boşuna yorma derdi; boş yere mağaramdan çıkarma beni. Alışkanlıklarımı özellikle yalnızlığa alışkanlığımı kaybettirme boşuna. Tedirgin etme beni. Bu sefer geride bir şey bırakmadım. Tasımı tarağımı topladım geldim. Neyim var neyim yoksa ortaya döktüm. Beni bırakırsan sudan çıkmış balığa dönerim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tutunamayan_90 View Post
                          Aynı benden işte...Ben dövüş filmi izlesem dövüşçü kimliğe bürünüyorum,duygusal film izlesem duygusal oluyorum,azim konulu filmler izlesem azimli oluyorum...Daha kötü sahneler izlememeliyim,çok kötü şeyler olabilir sonra :P
                          Tıpkı Selim IŞIk ı okuyup Selim IŞIK olman gibi mi yoksa o farklı mı?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tytoV View Post
                            Tıpkı Selim IŞIk ı okuyup Selim IŞIK olman gibi mi yoksa o farklı mı?

Bu şimdi bir çeşit iğneleme mi yoksa,hakikaten şahsım hakkında öğrenmek istediğin bir soru mu.?
                            Beni bir gün unutacaksan, bir gün bırakıp gideceksen, boşuna yorma derdi; boş yere mağaramdan çıkarma beni. Alışkanlıklarımı özellikle yalnızlığa alışkanlığımı kaybettirme boşuna. Tedirgin etme beni. Bu sefer geride bir şey bırakmadım. Tasımı tarağımı topladım geldim. Neyim var neyim yoksa ortaya döktüm. Beni bırakırsan sudan çıkmış balığa dönerim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tutunamayan_90 View Post
                              Bu şimdi bir çeşit iğneleme mi yoksa,hakikaten şahsım hakkında öğrenmek istediğin bir soru mu.?
                              Cevaplamanı istediğim bir soru?

Yorum

İşleniyor...
                              X