Duyuru

Collapse
No announcement yet.

sürekli gerginim

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• sürekli gerginim

aslında öyle aman aman bi stresim yok ama içten içe hep bi huzursuzluk var. devamlı bi yerlerimi hareket ettirme ihtiyacı duyuyorum,; özellikle sağ kol,omuz ve ayağımı. özellikle kötü anılar aklıma geldiğimde(bunlar da her insanda olabilecek türden) hızlı bir iki nefes alıyorum hatta kendi kendime konuşuyorum,bu konuşmalar çok kısa sürüyor.
    bir de kendi fotolarıma ,videolarıma bakamıyorum.fakat ilginç şekilde ayna karşısında bi tepkim olmuyor. başkalarının benim fotosunu çekmesinin istemiyorum, facebookta profil fotom bile yok. sizce neden olabilir?

özgüven eksikligi senı buduruma iten şey ne ?
    İşin en kötü yanıdaaa bıraktığınn yerdeyim...
    hayat bana boş olmayan birşeyler söyleeee
    anlamaz kii hiçbiriii hiç bişeyyy....

Yorum

bu çok zor bir soru...

Yorum

zor deil derdini dök buraya senı yargılayan kimse yok her konuda yardımcı olabiliriz daha çabuk düzelirsin asıl sorunlarını paylaş sende rahatla ?

Yorum

çok çabuk cevapladınız, sanki chat gibi oldu. aslında hem özgüven eksikliğim var hemde aksi. eskiden boyumdan büyük şeyleri düşünürdüm. doğal insani ilişkileri küçümserdim, yeni yeni onların öneminin farkına varıyorum, sınırlarımı görüyorum. belki de geç kaldığımdan korkuyorum

Yorum

şuanda kendinin boyunu gördün yani bişeylerin farkına vardın özgüven icin diyiceklerim şunlar kimsenın kimseden üstünlüğü yoktur herkes kusursuz yaratılmıştır herkes güzeldir diyede bişey yok kimine göre o güzeldir kimine göre o çirkin sen kimsenı takmana gerek yok önüne ekmeğini koyan insanları tak digerleri zaten sıradanlar kimseyi takmanada gerek yok oda insan sende insansın kendini kücük görme herkes kusursuzdur allah katında bilemeyiz ama yapmak istedğin herşeyi yap insanların gözünün icine bak onlar ayırsın gözlerini dik dur güçlü ol zaten herkes kendine müslüman kimse kimseyi düşünmez bunu kafana yerleştir o an sadece fikrini beyan eder ötesi ailen ve sen kalırsın ailende biyere kadar olayı çözecek olan sen ve içindeki sensin

Yorum

sanki ben yazmışım gibi benimle aynı sorunların ve bende hala altta yatan sebebi bulamadım.sürekli gerginlik fiziksel ağrılara sebep olmaya başladı ve vertigo (baş dönmesi ) çıktı enson olarak bu ruh hali düzelmezse dahada çok şey çıkar bizde
              içindeki öküz e oha de.

Yorum

tavsiyelerin için teşekkürler.
                forumu sürekli okumaya çalışıyorum, insanların çok değişik sıkıntıları var, bazen hayretle okuyorum ama kendi durumumu hep daha zor görüyorum. aslında hasta değilim fakat kendi ezikliğime kılıf arıyorum galiba. günde iki prozac alıyorum yarın doktara yine gideceğim. aslında genelde mutluyum, hatta biraz çocuksuyım tam da bu beni insanların gözünde küçük düşürüyor ben de depresyona giriyorum. yani biraz iki uçlu gibiyim.
                fotoğraf mevzuunda ise bu özgüven eksikliğin ötesinde gibi tamam kendimi beğenmiyorum ama kendimi görünce garip oluyorum belki de kendimi çok görmediğimdendir. genellikle dik durmuyorum, poz veremiyorum bu da kötü görünmemde etkili olabilir.

Yorum

evet litaratür benim de özellikle omuzlarımda ağrı oluyor. ayrıca ülser de var , dört tane hap içiyorum fakat psikolojim düzelmezse galiba sürekli içmek zorunda kalacağım.

Yorum

sen benım dediklerimi uygula dik dur veya yan dur sensın o sonuçta ve değiştiremezsin değişmeyecek o sensin bunu kabullen ona göre hareket et kimse kimseden özel değildir bunu aklından cıkarma milletin dediklerine kafanı takma sana hesap soracak olan sadece seni yaratan allahtır başkada kimseden cekinmene gerek yok en kralından bile

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kuark View Post
                      ........ facebookta profil fotom bile yok. sizce neden olabilir?
                      Fotoğraf koymayı unutmuş olabilir misin?
                      Aynasıdır insan insanın. . !

Yorum

koy tabi fotonu isteyen gülsün isteyen aglasın isteyen küfür etsin isteyen boş boş konuşmalar yapsın kimene kim takar onları insanları fazla ciddiye alma hiç kimse mükemmel değil ve olmayacakta

Yorum

Benzer durumları yaşıyorum.Tek önerim kendini deli gibi yor hergün.Bir de öyle dene.
                          Orjinal yazı sahibi: kuark View Post
                          aslında öyle aman aman bi stresim yok ama içten içe hep bi huzursuzluk var. devamlı bi yerlerimi hareket ettirme ihtiyacı duyuyorum,; özellikle sağ kol,omuz ve ayağımı. özellikle kötü anılar aklıma geldiğimde(bunlar da her insanda olabilecek türden) hızlı bir iki nefes alıyorum hatta kendi kendime konuşuyorum,bu konuşmalar çok kısa sürüyor.
                          bir de kendi fotolarıma ,videolarıma bakamıyorum.fakat ilginç şekilde ayna karşısında bi tepkim olmuyor. başkalarının benim fotosunu çekmesinin istemiyorum, facebookta profil fotom bile yok. sizce neden olabilir?

Yorum

evet arkadaşlar bugün doktara gittim ve dün yazdıklarımdan bahsettim. prozacın yanına solian 200 verdi. sizce nasıl olur? umarım çok uyutmaz.

Yorum

bendede ense boyun ağrıları var gerilimden dolayı.banada cymbalta ve abizol vermişlerdi acayip kilo ve uyku yaptı İNŞ. sendede olmaz böyle şeyler.oturduğum heryerde uyuyabilirim o derece uyku yapıyor
                              içindeki öküz e oha de.

Yorum

İşleniyor...
                              X