Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Tasikardi

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

  • Tasikardi

    Arkadaslar,
    1 sene once prostatit hastaligi teshisi ile tedavi gordum, bu tedavi suresince, hastaligin semptomlarinin kansere benzerligi beni psikolojik olarak cok etkiledi, neyse konuyu uzatmayayim, o gunlerde baslayan asiri kaygi ve takinti durumlarim,, 1 senedir beni hayattan soguttu, gitmedigim doktor , yaptirmadigim analiz , rontgen , mr kalmadi. Sikayetlerim bas donmesi ve asiri yuksek nabiz. Nazim 85 den asagiya inmiyor, zaman zaman da 110-115 civari. Ciddi sersemlik hissi ve korku hissediyorum. Yurt disinda yasiyorum ve acikcasi bulundugum ulkede saglik sistemi de cok iyi sayilmaz. En son internet uzerinden bir psikiyatrist arkadasimla dertlerimi paylastim ve ansiyete bozuklugu olma ihtimalinin cok yuksek oldugunu soyledi. Daha once de Noroloji uzmanindan "Cipralex" ilaci almistim ama 1-2 gun kullanabildim, asiri bas donmesi,mide bulantisi ve ellerimde istemsiz hareketler yuzunden biraktim ilaci. Burada gittigim doktorlar, kardiiyolog tansiyon ilaci verdi, nabzi azaltmasi icin, kismen faydali oldu ama gecici bir cozum sanirim, birde sakinlestirici verdiler Sibazon adinda, 15 gundur kullaniyorum , ama cok aman aman bir faydasini gormedim. Benim en buyuk korkum, kalp atislarimin hizli olmasi ve bas donmesine benzer sersemlik hissi. Bununla beraber korkularimda cok ust duzeyde, ucak, trafik, yukseklik, kopek vs.
    Bu arada 2 gun sonra 10 saatlik ucak yolculugum var. Uyku ilaci almayi dusnuyorum, bu tansiyon ve sakinlestirici ilaclarla beraber alip iyice fenalasmayayim?

    Bilgisi , fikri olan varsa paylasirsaniz sevinirim!
    Last edited by Toldo; 25-01-2013, 08:18 AM.

  • #2
    sakimleştiriciyle uyku ilacı aynı anda alındığında bir problem yaratmıyor ben kullanıyordum ikisinide fakat tansiyon ilacı hakkında bir bilgim yok ama ilacın reçetesinde bilgi vardır oradan kontrol edebilirsin
    M.V.

    Yorum

    İşleniyor...
    X