Duyuru

Collapse
No announcement yet.

sürekli etrafımdakilerin uzaklaşıyorlar

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• sürekli etrafımdakilerin uzaklaşıyorlar

sürekli etrafımdakilerin uzaklaşıyorlar çok iyi anlaşıyoruz yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyor sonra birden eleştirmeye sorgulamaya başlıyorlar peşinden de gidiyorlar. hem arkadaşlarda var hemde ilişkilerimde napıcağıı şaşırdım iyice kime güvenip kime güvenmiyeceğimi.

insanlar hep gidiyor bu böyle galiba senin iyi günlerinde yanında olup sen mutluyken yanındalar üzgün insanın yanında kimse durmuyor ki

Yorum

sen haklısın. onlar suçlu.
      bu cevap seni rahatlattı mı?

Yorum

iyi gün dostu onlar, yalnızca iyi günde varlar buna göre kendini ayarla. bir söz vardır : sen gülersen herkes güler,sen ağlarsan herkes gider.
        içindeki öküz e oha de.

Yorum

arkadaşım ben de çok yaşadım bu sorunları kendim beceremesem de sana tavsiyem şu herkesle aynı masaya oturma herkese derdini söyleme arkadaş dediğin sohbetin için seninledir derdinde sırtını sıvazlamak için değil kendini çabucak açma samimiyet kurma kendi çabucak açtın mı çabuk kaçarlar sen onların kusurlarını törpüler veya görmezden gelirsin ama onlar ufacık şeyde toz oluverirler. Bu insanın doğasında var her ilişkide bir mesafe olmalı ya da şöyle diyeyim bir gizemli taraf olmalı kendine ait , hep merak etmeli keşfetmeli seni karşındaki insan ki senin yanında olsun demekki sen çok saf masumane yaklaşmışsın senin kusurlarını ya da arkadaş diye önemsemeyip görmediğin şeyleri onlar görmüşler seninde bu şeyleri görmen için işte biraz mesafe gerekli arkadaşlıklarda... Kendini üzme sakın önüne bak... cevabımı samimiyetle yazdım umarım yardımım dokunur.

Yorum

İşleniyor...
          X