Merhabalar. Yaklaşık olarak 3 senedir iş arıyorum. Başvurduğum işler maalesef ne yaptımsa olumlu sonuçlanmadı. 30 yaşındayım. Evde oturduğum süre zarfı içinde bu durumdan çıkmak için doktor kontrolünde ilaç kullandım. Tabi her doktora gittiğimde maddi anlamda daha da çok çöküntüye girdim. Bu süre zarfı içinde ailesel baskı, akrabaların sürekli benim yerime akıl vererek iş teklifleri yapmaları ve benim bunları yapamayacağımı anlatma durumu beni fazlasıyla yordu. Şu sıralar yeni bir iş teklifi geldi ve şartları inanılmaz bana uyuyor. Ancak kendimde ne güven var, ne de sorumluluk alabilme duygusu... tamamen bitmiş durumdayım. Kendi işimi en iyi şekilde yapabileceğime bir yandan inanıyorum...Bir yandan dur diyorum... Yeniden ilaca başlamak, tabiki de kendi başına olacak bir iş değil. Bunun dışında ise bir iş teklifi geldiğinde elim ayağım karışıyor. nefesim daralıyor.. Artık hayatımı kurmak istiyorum ve içimden bir ses hep bir bahane bularak beni bundan soğutuyor.Bu konuda bir devlet hastanesi psikiyatrına gidiyorum yarın... 22.8.2013 de. 15 dk lık bir randevu sürem var... ne kadar etkili olur bilemem ki... maddi ve manevi anlamda çöktüm resmen...
bana bir öneriniz var mı ?
bana bir öneriniz var mı ?
Yorum